Totul te-a adus aici. Acum.

Limbajul Fericirii este foarte usor de inteles. Pentru a se intelege mesajele Divine, este indicat sa se renunte la efortul de a intelege.

Lumea Succesului este deschisa neincetat oricarui drumet, oricarui vizitator. Procesul creativ ne ofera motive coplesitoare pentru a ne bucura de Noi. De ce scriu eu acum, chiar daca nu mi-am propus sa scriu ceva anume? Pentru simplul motiv ca aceste cuvinte au dorit sa ajunga la tine. Prin mine. Acum citesti ceea ce ai ales, ceea ce ai atras in viata ta, sau, de ce nu, ceea ce Sufletul tau a ales sa iti ofere.

Analizand coincidenta, observam ca totul a fost creat pentru a nu fi nevoie de coincidenta. Crezi ca “intamplator” ai ajuns la acest articol? Mai gandeste-te! Crezi ca intamplator respiri? Crezi ca intamplator iti bate inima? Crezi ca intamplator te gandesti acum ca nu exista intamplare? Totul are un rost, Totul te-a adus aici, acum. Ai facut totul pentru a ajunge aici. Toate sentimentele, gandurile si experientele tale te-au condus fix in aceasta ipostaza. Tu nu esti o intamplare. Poti trai cu acest adevar? Poti trai cu faptul ca acum citesti aceste cuvinte, nemaigandindu-te la nimic altceva?

Crezi sau nu, intamplarea nu isi are loc in drumul tau, fiindca ca aceasta lume functioneaza dupa niste legi naturale, care se caracterizeaza prin Perfectiune. Orice gand si sentiment creeaza. Gandul este unicul punct cardinal pentru Universul Fizic, insa, atentie, gandul se bazeaza si este modelat in totalitate de sentiment. Traim si experimentam ceea ce simtim si, automat, ceea ce gandim.

Cum functioneaza Mecanismul Existential? Prin Noi. Universul curge prin Noi si se manifesta prin Noi. Universul suntem Noi. Din punctul de start al drumului nostru, ne-a aparut in cale ceea ce nu poate fi explicat si, mai mult, ceea ce nu poate fi inteles. Mecanismul Fericirii nu poate fi explicat, nu merita sa ne consumam existenta analizand Fericirea. Opinia mea este ca Fericirii ii sta cel mai bine cand este traita si experimentata. Reusita nu depinde de cat de mult gandim, Reusita nu depinde de nimic. Reusita exista si traieste cum stie Ea cel mai bine: libera.

Daca luam exemplul Reusitei, putem oricand sa eliminam dependentele si blocajele de orice fel care ne ingradesc si astfel devenim liberi sa traim “viata” Reusitei, sa experimentam modul Ei de a fi. Suna tentant, nu? Alergam mereu dupa reusita, dar cum ar fi daca am trai ceea ce traieste Reusita? Ce anume traieste Reusita? Bucuria de a bucura cat mai multe forme de existenta. Acesta este un element fundamental in vederea construirii unei relatii solide cu Succesul. Pentru a te bucura de succes, provoaca succes in vietile celor din jur! De ce ai face asta? Din simplul motiv ca atunci vei privi oamenii ca pe tine, ca pe propria persoana in relatia cu Succesul. Cand oferi cuiva o bucurie, automat experimentezi si tu starea celui care a primit. Dar daca suntem cu totii Unul, cine mai ofera si cine mai primeste? Exact! Tu. Noi. Intregul.

Dar ce anume este Succesul? Totul. Tot Ceea ce Exista. Cum am ajuns la aceasta relatie? Pai hai sa te intreb ceva! Crezi ca aceasta lume este un succes? Crezi ca rezultatul Creatiei Divine poate fi numit un Succes? Existenta este un Succes, deoarece este creata si se manifesta. Ce sustine aceasta teorie? Priveste in oglinda!

Totul se invarte in jurul Tau. De ce? Pentru ca tu iti creezi propria realitate, pentru ca tu creezi lumea in care traiesti. Accepta ca Succesul este peste Tot, iar El te va insoti pentru totdeauna. Suntem acolo unde ne-au permis propriile convingeri sa ajungem.

  

 

.