Despre Cătălin

Catalin Manea s-a nascut pe 09.10.1986, in localitatea Alexandria, judetul Teleorman, unde a locuit pana la varsta de 18 ani, cand a plecat in Bucuresti, pentru a-si urma studiile in domeniul Afacerilor Internationale. Dupa ce si-a finalizat studiile economice, el a abandonat cu totul acest domeniu, pentru a-si urma chemarea – a facut un pas inapoi si s-a retras in liniste de pe scena business-ului, dedicandu-se intru totul meditatiei. A auzit chemarea si si-a urmat calea.

Diagnosticat cu o forma de boala a sistemului neuro-vegetativ, Catalin s-a autovindecat prin puterea interioara, descoperita prin lungile perioade de contemplatie si redescoperire de Sine. Dupa lungile perioade de meditatie, Catalin Manea a scris prima lui carte, la doar 23 de ani.

Cartea se numeste “Totul din Intreg”, a fost scrisa in doar 13 zile si contine mesaje provenite de Acasa, din Taramul Infinit, din Adevarata Realitate. Pentru mai multe detalii despre cartea “Totul din Intreg”, click aici.

Dupa scrierea si publicarea cartii “Totul din Intreg”, Catalin Manea a devenit cunoscut ca autor si mesager spiritual. De asemenea, prin intermediul seminariilor pe internet si a conferintelor sustinute in toata tara, Catalin vorbeste despre principalele aspecte ale calatoriei de Cunoastere de Sine.

In prezent, Catalin Manea locuieste in Bucuresti si poate fi contactat la contact [at] catalin-manea.com.