Totul din Întreg

Cartea “Totul din Intreg” a sosit in realitatea fizica pentru a oferi pace si regasire interioara tuturor oamenilor care aleg sa afle Cine Sunt Cu Adevarat. Aceasta carte s-a scris practic singura, Catalin Manea fiind doar un canal prin care mesajele cartii s-au manifestat in aceasta lume fizica.

Povestea cartii a atras multe priviri… Iata o parte din ea:

Ratacit in societatea financiara, Catalin Manea a decis sa renunte la tot, pentru a avea Totul. El a stiut ca pentru a afla Cine Este Cu Adevarat, este necesar sa renunte chiar la el, la identitatea fizica care i-a fost acordata de societate. Si a simtit chemarea interioara…

Dupa lungi perioade de meditatii, Catalin a aflat Cine Este Cu Adevarat. Avand aceasta cunoastere, el a reusit imediat sa isi lumineze viata din toate punctele de vedere si in toate modurile. Conectat constient la Realitatea Linistii, Catalin a inceput sa auda o voce pe care, pana la acea vreme, nu o mai auzise niciodata. Era Vocea Interioara.

Iar in acest fel, au inceput calatoriile in realitatea de dincolo de lumea fizica. In noaptea dintre zilele 23 si 24 august 2010, undeva in jurul orei 1 dimineata, Catalin perceput iarasi mesajele venite catre el de la vocea interioara. Mai mult adormit, Catalin a decis sa noteze fiecare cuvant pe care il auzea, tocmai pentru a nu uita aceste informatii si pentru a avea mereu acces la invataturile pe care tocmai le primea. Iata ce a notat:

Cand crezi ca esti plictisit sau cand nu ai ce face, iesi undeva afara, aseaza-te pe o banca, uita-te la oamenii din jurul tau si doreste-le sincer exact ceea ce-ti doresti pentru tine! Fa acest lucru o jumatate de ora, trei sferturi de ora, o ora, pana cand te simti incarcat si implica-te sentimental indeajuns pentru ca trupul tau sa trepideze de energie si ochii tai sa lacrimeze de fericire! Umple-te cu Putere Divina ajutandu-i pe acei oameni carora le doresti sincer numai binele, dar ajutandu-te si pe tine, cel care a provocat accesarea acelor sentimente Divine, si nu ezita sa plangi de fericire daca asta simti, pentru ca acele lacrimi sunt semnul Divin al lui Dumnezeu care iti transmite ca este mereu cu tine! Simte-L si spune-I ca-L iubesti, pentru ca este normal ca tu sa-ti iubesti Parintele Suprem. El te iubeste. A dovedit asta creandu-te.

In dimineata zilei urmatoare, vocea interioara s-a facut iarasi auzita, iar acum era si mai clara, dar si mai generoasa in informatii. Astfel, Catalin a inceput sa scrie de dimineata pana seara. De fapt, mai bine spus, a inceput sa transcrie mesajele care ii erau transmise prin intermediul vocii sale interioare. Era un proces de dictare interioara. Aceste mesaje aveau sa formeze cartea “Totul din Intreg”, carte care a fost scrisa in 13 zile.

Prima editie a cartii a fost publicata la editura EstFalia, pe 7 decembrie 2010, iar lansarea a avut loc pe 18 iunie 2011, la ceainaria Tea House, intr-o ambianta superba, care a fost in deplina armonie cu mesajele si spiritul cartii.

Recent, cartea a fost publicata de editura For You, intr-o noua editie, revizuita si adaugita. Cartea are o noua structura, menita sa ii ofere cititorului o calatorie mult mai lejera, dar si mai coerenta. Pentru mai multe detalii despre noua editie a cartii “Totul din Intreg”, apasa aici.