Timisoara – Dobandirea si Mentinerea Pacii Interioare

Participa GRATUIT la evenimentul

Dobandirea si Mentinerea Pacii Interioare

pentru a descoperi cum poti trai in Puritate, Calm si Armonie!

 


In aceasta lume schimbatoare, starea de pace interioara este fantana infinita din care iti poti extrage bucuria si placerea de a trai. Omul va trai cu adevarat implinirea vietii abia in clipa in care isi va gasi echilibrul interior.

Chiar daca societatea contemporana pune foarte mult accentul pe agitatie, alergatura si acumulat, fiecare persoana cauta, intr-un final, starea de implinire sufleteasca, pentru ca din aceasta stare iti poti crea constient viata pe care o doresti.

Alaturi de Catalin Manea, autorul cartii “Totul din Intreg”, vei descoperi cum poti dobandi si mentine starea de pace si liniste sufleteasca.

Daca vei participa la acest eveniment, vei asista la o experienta inedita, care iti va intari legatura cu lumea ta interioara, pentru a incepe sa iti creezi in mod constient realitatea pe care o doresti.

 

Despre ce se va discuta pe parcursul acestui eveniment:

  • barierele care te impiedica sa traiesti pacea interioara;
  • introducere practica in starea de contemplatie;
  • eliberarea de greutatea convingerilor anterioare;
  • dizolvarea gandurilor care atrag experiente tensionate;
  • mentinerea constanta a calmului.

 

Informatii organizatorice:

Localitate:  TIMISOARA
Data:  joi, 27 septembrie 2012
Intervalul orar:  19:00 – 22:00
Locatia:  Hotel Alexandra***
Investitie:  GRATUIT
OPTIONAL: Daca doresti sa contribui la achitarea costurilor organizatorice, vei avea posibilitatea sa sustii acest eveniment cu orice suma pe care o poti oferi din usurinta. Bineinteles, aceasta este doar o optiune. 

 

Cum iti rezervi locul?

Trimite un email la evenimente@catalin-manea.com in care sa specifici titlul evenimentului si numele tau. Daca doresti sa rezervi mai multe locuri, este necesar ca in email sa specifici si numarul invitatilor tai. 

Capacitatea salii este de 50 de persoane, iar rezervarile se fac in limita locurilor disponibile.