Testimoniale

Prin tot ceea ce gândim, spunem şi facem, atingem neîncetat vieţile celor din jurul nostru. Împreună, putem construi o lumea mai conştientă, o lume în care să ne inspirăm reciproc şi să mângâiem cu blândeţe fiecare formă a vieţii. Este clipa să fim Ceea Ce Suntem Cu Adevărat!

Mesaje de la oameni a căror viață a fost atinsă de Cătălin

 

“Te dezbracă de concepte, de teorii și de cine crezi tu că ești.”

 

L-am descoperit pe Cătălin cu o lună în urmă, pe YouTube. Nimic întâmplător. Am participat la evenimentul lui Cătălin din Sibiu. Cătălin ESTE și prin simplul fapt că doar este, te dezbracă de concepte, de teorii și de cine crezi tu că ești. Prin simpla prezență, descoperi. Și îți dai voie să vezi adevărul legat de tine, de celălalt, de viață. Nu pot decât să-i mulțumesc. A fost o experiență Unică și din care încă descopăr și mă bucur pentru ceea ce văd și trăiesc. Este minunat.

MOLDOVAN DUMITRU

 

“Un punct fix într-un vârtej de iluzie înconjurătoare.

 

Cătălin are harul de a fi un punct fix într-un vârtej de iluzie înconjurătoare. Cu toate că nu mă pot smulge din vârtej, numai faptul că el poate să fie stabil și să vadă Calmul în tot acest tumult al iluziei Eului, mă face să sper că voi reuși la un moment dat, avându-l pe Cătălin ca reper. Cătălin este un exemplu că este posibil să se vadă Omul așa cum este el în Realitate, dincolo de Eu și de iluzia generată de Ego. El mă face să mă simt o picătură în ocean, nu mai sunt Eu, e doar oceanul. Din conferința de zilele trecute am mai înțeles că este posibil să rămân stabil pe puntea vasului dus de vârtej, având ancorele ridicate și privind spre lăuntrul meu. Harta care ne conduce spre Adevăr este în noi înșine.

NICU DEAC

 

“Un spațiu atemporal.

 

Sunt un admirator al lui Cătălin de mai mulți ani. Particip cu bucurie la seminariile lui din București. Cuvintele lui au darul de a anestezia egoul, iar Prezența intensă manifestată în sală interacționează la nivel subtil cu toți cei prezenți, aducând alinare și vindecare, într-un spațiu atemporal plin de lumină.

RĂZVAN PÂSLARU

 

“Mintea mea s-a cumințit, s-a supus acestei liniști.

 

Una din cele mai mari bucurii ale ființei mele este aceea că mi s-a permis să întâlnesc conștiința ființei lui Cătălin. Prin conferința de la Cluj, mi s-a relevat liniștea prezentului. Deși mă încerca de ceva vreme această liniște, prezență, de dată aceasta s-a întâmplat să vină și să rămână până astăzi. Cumva a apărut această luciditate și odată cu ea, s-au dizolvat proiecțiile, așteptările, conceptele, speranțele. Cumva mintea mea s-a cumințit, s-a supus acestei liniști, acestei prezențe. Este minunat! Namaste!

GUSAN BORIS

 

Dacă dorești și tu să îi scrii un mesaj lui Cătălin, care să apară pe această pagină, poți trimite cuvintele tale la adresa testimoniale [at] catalin-manea.com.