Tainele iubirii de Sine – Seminar Constanta

Tainele iubirii de Sine
 
 

Un subiect foarte pretenţios. Iubirea de sine. Însă, care “sine”? Există o mare confuzie des-întâlnită în călătoria spirituală. Identificarea cu sinele iluzoriu aduce numai durere şi suferinţă în realitatea căutătorului spiritual.

 

Aşadar, înainte de a vorbi despre iubirea de sine, este necesar să clarificăm despre care “sine” vorbim. Când îţi “iubeşti” identitatea separată de alte forme de fiire, există marele risc de a rătăci în labirintul egotic. Ataşamentul faţă de ceea ce crezi despre tine, nu îţi permite să fii Ceea Ce Dintotdeauna Eşti.

 

Pentru a ajunge la iubirea de Sine, la adevărata iubire de Sine, este necesară întoarcerea conştientă la Sine. La Unicul Sine. Fără Formă. Nevăzut. Neschimbat. Infinit. Odată cu întoarcerea la Ceea Ce Este Permanent, are loc eliberarea spontană de iluzie.

 

Iar iubirea de Sine răsare automat şi spontan atunci când nu te mai raportezi la o formă, la o imagine sau la o aparenţă. În mod paradoxal, adevărata iubire de Sine nu face referire la niciun fel de imagine. Căci orice imagine este temporară, iar Unicul şi Adevăratul Sine este Etern.

 

Este foarte simplu să rătăceşti în proiecţiile mentale ale gânditorului spiritual. În relativitatea formei, drumul de la iubirea de sine, la ataşamentul faţă de o imagine, este foarte scurt. Dacă te raportezi la formă, te raportezi la ceea ce se schimbă.

 

Aceasta este o invitaţie la Ceea Ce Este Permanent. De la formă, la factorul fără de care forma nu ar exista. Mişcarea provine din Nemişcare. Sunetul provine din Linişte. Odată cu întoarcerea la Permanent, iubirea de Sine răsare automat. Adevărata Iubire de Sine, transcendentă planului condiţional.

 

A sosit clipa. Acum, mai mult ca niciodată.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: marţi, 24 iunie 2014
Ora de desfăşurare: 19:00 – 21:00
Locaţia: Hotel Ibis, Constanţa (Str. Mircea cel Bătrân nr 39B – 41)
Îndrumător: Cătălin Manea, autorul cărţii Totul din Întreg
Investiţie sugerată: 30 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi investiţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi investiţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos.
Nume complet*
Adresa de email*
Titlul evenimentului*
Numărul de persoane*
   

Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.