Sfârşitul conflictului – Eveniment Bucureşti

Sfârşitul conflictului

 

Sinele egotic are nevoie de conflict. Există pentru a provoca şi pentru a primi conflict. Se hrăneşte cu răzvrătire şi adoră lipsa de acceptare. Prin conflict, sinele egotic prosperă şi prinde autoritate în realitatea indivi-duală.

 

A trăi fără conflict presupune transcenderea separării. Doar când te vezi separat poţi întreţine conflictul. Însă, problema nu este conflictul, ci sinele care întreţine conflictul. Conflictul nu este personal, dar odată cu raportarea identităţii la sinele care întreţine conflictul, apare şi personalizarea, care, în cele din urmă, este o cale sigură către durere şi suferinţă.

 

Identificarea şi reacţia sunt două obstacole deosebit de tentante pentru călătorul spiritual. Eliberarea de conflict nu are loc la nivelul conflictului. Reacţia la conflict, împuterniceşte conflictul. Cine ai fi tu, oare, fără toate reacţiile? Fără toate dorinţele şi pretenţiile? Fără aşteptările şi ataşamentele sinelui egotic? Cine ai fi tu fără ceea ce crezi că eşti?

 

Cât timp este implicat un sine care segmentează realitatea, atunci conflictul va persista în realitatea indivi-duală. A sosit clipa pentru întoarcerea la Ceea Ce Nu Se Schimbă. Unicul Sine. Nenăscut, Inefabil, Permanent. Întoarcerea la Liniştea Intrinsecă.

 

Odată cu scufundarea conştientă în Infinit, conflictul se evaporă de la Sine. Nu prin efort, ci prin permitete. Nu prin înfăptuire, ci prin Fiire.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: joi, 21 august 2014
Ora de desfăşurare: 19:00 – 21:00
Locaţia: Europa Royale Hotel Bucharest, str. Franceză, nr 60 (Piaţa Unirii, lângă Hanul lui Manuc)
Îndrumător: Cătălin Manea
Investiţie sugerată: 30 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi investiţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi investiţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos.

Nume complet*
Adresa de email*
Titlul evenimentului*
Numărul de persoane*
   

Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.