Seminar BRASOV: Acceptare si renuntare la control

Acceptare si renuntare la control

 

Acceparea reprezinta o usa a Pacii – un portal catre Eliberare.

 

Razvratirea te tine departe de Centrul Fiintei. Lipsa de acceptare si dorinta de control te afunda in ceata sinelui fals, care face orice pentru a nu-ti permite sa treci dincolo de iluzie. Si, da. Iluzia poate fi puternica daca traiesti la nivelul la care ea exista.

A sosit clipa renuntarii. Renuntarea la iluzie. Nu prin lupta, ci prin pace. Nu prin razvratire, ci prin acceptare. Acceptare, nu resemnare. A sosit momentul evaporarii controlului, prin transcenderea celui ce nutreste dorinta de control. Dincolo de ganduri, dincolo de concepte, dincolo de ego. In conectare constienta la Linistea Intrinseca.

 

Despre ce se va vorbi pe parcusul acestui seminar:

  • Linistea: inceputul si sfarsitul. Inainte de orice sunet, este necesar sa devenim constienti de Liniste. Inainte de orice forma, este necesar sa devenim constienti de Esenta. Este momentul unei intoarceri la Liniste. La Liniste, nu la tacere. Acum, mai mult ca niciodata.
  • Acceptarea completa: dincolo de orice confuzie. Elementul impotriva caruia lupti, te urmareste oriunde te poarta viata. De multe ori, iluzia se ascunde in spatele unei stari de pace iluzorie, tocmai pentru a-ti oferi un confort psihic care sa te tina departe de acceptarea completa. Acceptarea este vitala pentru calatoria constienta de intoarcere la Esenta Fiintei. 
  • Renuntarea la control: eliberarea de sub domnia ego-ului. Cine este “cel” ce vrea sa controleze? Cine este “cel” ce pretinde intotdeauna mai mult? De fapt, cine ai fi tu fara povestea ta? Cine ai fi tu fara ceea ce crezi ca esti? O viata lipsita de nevoia de control este intruchiparea unei vieti libere. Cand esti conectat constient la Esenta Fiintei, te aliniezi cu Fluxul Natural al Existentei si devii Una cu Viata in Sine. In aceste conditii, controlul se dizova spontan.

 

Informatii organizatorice:

Data: duminica, 8 decembrie 2013
Ora de desfasurare: 18:00 – 20:30
Locatia: Hotel Brasov (str. 13 decembrie, nr. 38, Brasov)
Facilitator: Catalin Manea, autorul cartii Totul din Intreg
Investitie sugerata: 30 Lei

NOTA: Investitia ta va fi folosita pentru achitarea costurilor de organizare a evenimentului. Insa, daca nu iti permiti aceasta investitie, nu este nicio problema. Poti participa fara contributie financiara, fara ca nimeni sa te intrebe nimic din acest punct de vedere. Asadar, nu lasa banii sa iti blocheze accesul la aceasta experienta!

 

Cum iti rezervi locul?

Pentru inscrieri, trimite un email la evenimente@catalin-manea.com in care sa iti specifici numele si numarul de locuri rezervate. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.