Renastere Constienta in Lumina

Acest ansamblu de evenimente isi propune sa conduca participantii in tainele profunde ale calatoriei de Cunoastere de Sine. Vom impleti intelepciunea estica cu invataturile vestice, pentru a imbina in armonie principiile universal valabile ale vietii. Adevarurile eterne sunt cele care isi pot sustine existenta in fiecare cultura si in fiecare religie a lumii. Aceste adevaruri stau la baza structurii celor patru evenimente, ce alcatuiesc programul Renastare Constienta in Lumina.

Primele doua evenimente vor fi orientate catre expandarea nivelului de Constienta de Sine. In acest fel, vom calatori dincolo de ganduri, in realitatea Linistii, unde vom deveni Una cu Constiinta Suprema, care se manifesta prin Tot Ceea Ce Este. Va fi o regenerare completa a fiintei, prin care se va goli paharul sinelui fals, pentru a putea elimina urmele de teama si suferinta. Vom reduce activitatea egotica, pentru a permite Constiintei Pure sa curga si sa se manifeste liber prin noi. Iar asta ne va aduce trezirea. Trezirea la Adevarata Viata.

In a doua parte a acestui modul de evenimente, in special in ultimul eveniment, ne vom concentra foarte mult pe partea luminoasa a fiintei noastre. Beneficiind de golirea constienta a paharului personal, in urma primelor evenimente, acum vom avea ocazia sa adaugam apa pura in viata noastra. Iar in acest fel, ne vom inalta. Si dupa ce va avea loc dobandirea puritatii si a pacii interioare, vom trece la impartasirea Luminii in randul semenilor nostri. Si vom face asta liberi, fiind eliberati de incarcatura intunericului. Iar acesta va fi inceputul unei vieti inalte.

 

Structura evenimentelor:

 

Cand devenim constienti de Sine, de Unicul Sine, dizolvam orice iluzie. In clipa in care ne reamintim Cine Suntem Cu Adevarat, ne trezim la Realitate. La Adevarata Realitate. Aceasta clipa, este unica in viata. Totul se schimba dupa ce tu te intorci in Centrul Fiintei Tale.

Despre ce vom vorbi pe parcursul acestui eveniment:

 • Ganduri – Daca ne raportam exclusiv la ganduri, este foarte usor sa devenim prizonierii mintii. Gandurile au putere de creare, insa linistea se afla dincolo de ganduri. Vom invata impreuna cum sa dizolvam abundenta gandurilor negative, pentru a imbratisa din plin claritatea interioara. Cand mintea devine libera, linistita, atunci zgomotul exterior se dizolva;
 • Linistea – Linistea este peisajul de inceput al oricarei creatiei. Inainte de sunet, se afla linistea in care a fost conceput acel sunet. Fiecare sunet este precedat de linistea din care provine. Vom descoperi cum putem sa transformam zgomotul in liniste, prin mutarea atentiei de la forma, la esenta. Linistea iti poate oferi o perspectiva mai clara asupra vietii, pentru ca, in linistea constienta, orice zgomot devine sunet;
 • Prezentul – Cand traiesti in trecut, esti expus suferintei provocate de experientele anterioare. Cand traiesti in viitor, te deschizi catre teama de necunoscut. Prezentul iti ofera posibilitatea de a-ti construi constient viata pentru care simti ca esti aici. Ai la dispozitie totul. Acum. Impreuna, vom vorbi despre cum poti sa te aliniezi cu momentul prezent, pentru a elimina ranile trecutului si pentru a-i zambi viitorului.

 

Cum ar arata viata fara frici, fara slabiciuni si fara suferinta? Cand te eliberezi de iluzie, ramai in adevar. Iar daca traiesti constient in adevar, suferinta nu te poate atinge. Daca vibrezi la inaltimea pacii si a compasiunii, prapastia durerii nu te mai poate atinge.

Subiectele abordate in acest eveniment:

 • Dorintele – Tentatia iluziei este des intalnita in jurul nostru. Daca devii supusul ravnelor, atunci in viata ta isi va face aparitia suferinta. Iluzia te tenteaza, ravna te seduce, insa tu ai puterea de a ramane curat. La acest eveniment, vom aborda pe larg acest subiect. Cand te eliberezi de dorintele egotice, te eliberezi din capcana iluziei;
 • Frica – Frica nu exista. Este o inventie a mintii noastre. Este usor de spus. Pare usor in cuvinte. Dar, in practica de zi cu zi, de multe ori uitam ceea ce stim si nu reusim sa aplicam cunoasterea dobandita. Insa, pe parcursul acestei discutii, vom calatori in tainele fricii si vom analiza circumstantele in care se naste teama, tocmai pentru a reusi sa dizolvam efectul sau. Frica este un aspect esential in viata de zi cu zi. In clipa in care te eliberezi de teama, incepi sa gusti din plin libertatea;
 • Suferinta – Omul sufera. Si sufera foarte mult si foarte puternic. Asta, pentru ca nu stie cine este si pentru ca nu stie ce este suferinta cu adevarat. Impreuna, vom discuta despre cauzele suferintei si vom explica modul in care aceasta se manifesta. Daca intelegi ce este suferinta cu adevarat si daca ii intelegi natura din care provine, vei putea sa te vindeci instant de toate ranile interioare.

 

Pacea nu se creeaza prin razboi. Pacea se creeaza prin pace. Daca lupti impotriva zgomotului, zgomotul se va amplifica. Cand lupti impotriva a ceea ce nu doresti, nu faci altceva decat sa incarci ceea ce nu doresti cu energia pe care o investesti in lupta contra sa. Ceea ce acuzi, tinde sa isi mareasca ponderea de prezenta, pentru ca elementul pe care te concentrezi, prospera in realitatea ta.

Subiectele principale ce vor fi aduse in discutie:

 • Privirea – Locul din care privesti, oglindeste modul in care traiesti. Daca privirea ta cauta frumosul, frumosul va tinde sa se manifeste in viata ta. In aceasta discutie, vom detalia relatia pe care privitorul o are cu elementul privit. Privirea ta influenteaza tot ceea ce atinge. Asadar, daca vrei sa traiesti in pace si armonie, este fundamental sa privesti prin ochii pacii si ai armoniei. Este un subiect deosebit de important pentru orice om aflat in calatoria de Cunoastere de Sine;
 • Acceptarea realitatii – Cel care face pace cu ceea ce este, poate construi constient ceea ce alege sa fie. Orice rana poate fi vindecata doar daca vindecatorul accepta ca exista acea rana. Ignorarea unei dureri, nu vindeca rana. Cel mult, o acopera, dar nu o vindeca. Vom discuta pe larg despre acest subiect si ne vom conecta impreuna la linistea interioara care ne va permite sa acceptam totul, exact asa cum este. Iar asta ne poate oferi ocazia de a transforma orice razboi, intr-o manifestare a pacii si a compasiunii;
 • Puterea recunostintei – Viata ti se poate transforma complet, daca imbratisezi recunostinta. De fapt, recunostinta pentru ceea ce este, ii permite Universului sa iti ofere experiente care sa iti provoace tot recunostinta. Starea prin care creezi, este starea pe care o creezi. La nivel vibrational, tot ceea ce se aseamana, se aduna. Impreuna, vom descoperi cum sa implementam recunostinta in viata noastra de zi cu zi.

 

Binecuvantarile Cerului se vor revarsa in fiinta ta cand tu iti indrepti privirea catre Cer. Lumina iti bate la portile inimii. Daca primesti Lumina in inima ta, vei putea privi totul prin ochii Luminii. Esti creat dupa chipul si asemanarea Puritatii Supreme. Nu te poti nega la nesfarsit. A sosit clipa sa Fii Ceea Ce Esti. In mod constient.

Aspectele esentiale ce vor fi explicate in acest eveniment:

 • Libertate si Responsabilitate – Multi oameni nu inteleg ca libertatea nu exclude responsabilitatea. De fapt, nu esti liber cand faci tot ceea ce vrei sa faci, ci atunci cand poti sa nu faci tot ceea ce nu vrei sa faci. A deveni supusul ravnelor, nu inseamna libertatea, ci dependenta de iluzie. Foarte multi calatori spirituali inca nu au invatat aceasta lectie. Daca libertatea ta produce suferinta in randul celor din jur, cu siguranta nu esti un om liber. Foarte important acest subiect. Il vom discuta pe larg;
 • Iertarea – Cand ierti, experimentezi din plin Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Iertarea se produce din iubire, iar iubirea este hrana Sufletului. Numeroase binecuvantari se coboara in fiinta ta cand renunti la mandria egotica pentru a imbratisa blandetea, compasiunea si puritatea sufleteasca. Cand ierti, eliberezi. Il eliberezi pe cel care te-a ranit, dar, in primul rand, te eliberezi pe tine. Pe parcursul acestui eveniment, vom descoperi cum sa iertam intr-un mod complet si ne vom bucura impreuna de binecuvantarile oferite de acest tezaur spiritual;
 • Inaltarea – Daca alegi calea Luminii, alegi sa renasti constient in Lumina. Si vei descoperi ca nu esti singur pe acest drum. Multe fiinte de Lumina te vor intampina pe noul tau drum. Calatoria vietii nu se rezuma doar la evolutia personala, ci si la evolutia colectiva. Degeaba te bucuri de sanatate, daca oamenii de langa tine se lupta cu boala si cu durerea. Dupa ce vei dobandi pacea si linistea interioara, vei pleca la drum si vei raspandi cuvantul Luminii. Vei fi un Mesager al Pacii si vei lucra in numele lui Dumnezeu. Te vei inalta si iti vei chema semenii la Inaltare. Si vom celebra impreuna Renasterea Constienta in Lumina.

 

Informatii organizatorice:

Ora de desfasurare: 19:00 – 22:00 (valabil pentru fiecare eveniment)
Locatia: Europa Royale Hotel, Bucuresti (Piata Unirii, langa Hanul lui Maniuc)
Facilitator: Catalin Manea, autorul cartii Totul din Intreg
Investitie sugerata: 25 Lei/eveniment

NOTA: Investitia ta va fi folosita pentru achitarea costurilor de organizare a evenimentelor. Insa, daca nu iti permiti aceasta investitie, nu este nicio problema. Poti participa fara contributie financiara, fara ca nimeni sa te intrebe nimic din acest punct de vedere. Asadar, nu lasa banii sa iti blocheze accesul la aceasta experienta!

 

Cum iti rezervi locul?

Pentru inscrieri, trimite un email la evenimente@catalin-manea.com in care sa iti specifici numele, evenimentul/evenimentele la care doresti sa participi si numarul de locuri rezervate.

NOTA: Pentru a beneficia de o eficienta marita a acestui program, este indicat sa participi la toate cele patru evenimente. Aceste evenimente au fost stabilite intr-o ordine coerenta, tocmai pentru a alcatui un program complet, menit sa puncteze aspectele esentiale ale calatoriei de Cunoastere de Sine.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile