Puterea conştientizării – Eveniment Bucureşti

Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Puterea conştientizării

 

Conştientizarea este un adevărat tezaur interior pentru călătorul spiritual. Prin conştientizare, cel care conştientizează se eliberează de supunerea inconştientă faţă de ceea ce este conştientizat.

 

Odată ce devii conştient de o anumită tendinţă distructivă, poţi lucra în mod lucid la transcenderea sau dizolvarea acelui element. Odată ce devii conştient de iluzie, tu nu eşti o iluzie, deoarece iluzia nu poate deveni conştientă de sine, din simplul motiv că nu există niciun sine de care să fie conştientă.

 

Însăşi tandemul real-ireal poate fi recunoscut ca fiind o irealitate, odată ce are loc renunţarea la lupta împotriva irealului. Cu adevărat, tot ceea ce este temporar, este relativ. Fiind relativ, în plan absolut nu există. Aşadar, în plan absolut, ceea ce este temporar, nu există. Deci, putem spune că temporarul este ireal în Realitatea Ultimă şi Primordială.

 

Prin întoarcerea la Infinitul Intrinsec si Inefabil, are loc eliberarea din temniţa irealului. Însă, pentru începutul şi pentru parcursul aceastei călătorii de întoarcere la Linistea Fără De Formă, conştientizarea semnifică un adevărat elixir.

 

Odată cu încorporarea conştientizării, reacţiile la ceea ce este temporar, îşi vor pierde din intensitate. Căci doar cel posedat de inconştienţă, poate oferi durere şi amar. Atât lui, cât şi celor din jur.

 

Cu adevărat, a sosit clipa să aducem conştientizarea în prim-planul realităţii relative. A fi conştient. PUR şi simplu. Fără nicio urmă de îndoială. Fără ceaţă în privire. Fără gânduri în minte. Fără frică în fiire. Complet conştient, total prezent. Fiind Însăşi Prezenţa. Unica Prezenţă Nenăscută, liberă de orice conţinut relativ.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: joi, 2 octombrie 2014
Ora de desfăşurare: 19:00 – 21:00
Locaţia: Europa Royale Hotel Bucharest, str. Franceză, nr 60 (Piaţa Unirii, lângă Hanul lui Manuc)
Îndrumător: Cătălin Manea
Investiţie sugerată: 30 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi investiţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi investiţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos.

Nume complet*
Adresa de email*
Titlul evenimentului*
Numărul de persoane*
   

Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.