Placerea de a fi Placerea

Mi-am promis sa scriu doar cand simt ca prin mine se vrea a se transmite ceva. Nu ma intreba ce anume scriu, pentru ca habar nu am. Eu doar ma asez la masa de scris si, cu zambetul pe buze si cu lacrimi in ochi, fac ceea ce simt: eliberez manifestarea creativitatii.

In aceste momente sunt trait in totalitate de un val colosal de recunostinta pentru ceea ce exista acum. Vreau sa multumesc Existentei pentru faptul ca m-a luat in calcul. Doresc sa multumesc tututor oamenilor din viata mea pentru ca au contribuit la modelarea mea. Recunostinta merge pana dincolo de baremele mentale si simt sa-I multumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce fac acum. Ce fac acum? Stau cu o foaie de hartie in fata si cu un creion in mana si scriu, astern pe foaie, pictez panza vietii cu sentimente.

Ce urma de indoiala sa mai existe cand habar nu ai daca “indoiala” este “rea” sau “buna”? Ce mai poate fi “rau” sau “bun” cand habar nu ai daca “raul” este diferit de “bine”? Eu am renuntat la tot, iar acum am Totul. Hai cu mine! Hai in lumea mea! Aici este ceea ce nu iti pot explica! As vrea din toata inima sa iti descriu in cuvinte ceea ce traiesc acum, ceea ce  mi-a oferit renuntarea la nevoi. Gata! S-a dus ceea ce ne facea vulnerabili! Cand tu nu mai esti predispus la tristete, cand tu nu mai detii un carlig, atunci disconfortul nu se mai poate agata de tine.

Hai sa iti explic ceva! Eeee, iar incepem! In momentul acesta habar nu am ce doresc sa iti explic, dar m-am obisnuit cu Mine… Ce sa-i facem? Mergem inainte, suntem pe maini  bune! Hai, intra si tu in joc! Lui Dumnezeu Ii place buna dispozitie!

Bun. Gandeste-te acum la ceva ce nu iti place! Gandeste-te la ceva ce te indispune! Te rog, fa asta pentru mine! Ok. Acum hai sa facem o mica pauza pentru ca tu sa faci ceea ce te-am rugat…

Iti spun ceva sigur: tu esti intr-o continua cautare a fericirii, a extazului, a placerii. Am dreptate? Bun. Atunci imi spui si mie de ce anume te-ai gandit la ceea ce nu iti provoaca placere? Sau macar de ce te-ai gandit sa te gandesti la ceea ce nu doresti? De ce ai dat pacea pe galceava? De ce? Doar pentru ca te-am rugat eu? Observi acum ce isi face omul cu mintea lui? Accepta ceva: esti creatia, esti viata, esti Creatorul. Poti face orice doresti cu gandul tau, poti fi oriunde te poarta imaginatia. Nu te lasa niciodata influentat de mentalitatea tematoare a celor din jur! Esti prea grandios pentru a cobori stafeta. Nu ai tu treaba cu ceea ce se crede in societate despre tine, caci tu iti creezi propria realitate prin gandurile nutrite, prin sentimentele emanate si prin alegerile Sufletului tau.

De ce sa te gandesti la ceea ce iti provoaca disconfort cand poti alege sa te bucuri de oceanul de pace mentala ce iti sta neincetat la dispozitie? Doar de tine depinde! Inainte de a-i asculta pe altii, mai intai asculta-te pe tine, pentru ca Dumnezeul din tine stie intotdeauna ce este mai Dumnezeu pentru tine!

Interesant. Iarasi sunt profund atins de aceste cuvinte si multumesc ca am ocazia sa am ocazia! Nu ma asculta pe mine, daca nu simti, nu asculta pe nimeni daca nu iti face placere sa o faci, deoarece viata este prea pretioasa pentru a fi irosita pe o pulbere risipita de vant! Existenta ta este mai mult decat grandioasa si nu merita sa fie consumata pe ceea ce nu iti place!

Dumnezeu te mangaie. A venit. A raspuns la chemarea Ta. Este Aici, Acum, cu tine, pentru a-ti transmite ca intre Voi nu exista separare.

  

 

.