Pace in realitatea ta

In liniste, totul se aude mai clar. Aminteste-ti clipele in care ai cerut Ghidare Divina. Aminteste-ti inocenta copilului din tine in momentele in care iti ridicai privirea catre Cer si spuneai: “Ajuta-ma, Tata!”. Aminteste-ti ca pana si atunci cand te afli in mijlocul haosului, linistea este cu tine. In tine.

De cele mai multe ori, omul nu constientizeaza ce inseamna pacea si ce rol fundamental joaca aceasta in viata lui. Insa, cand in viata noastra intervine o situatie nedorita, care ne provoaca agitatie interioara, atunci tindem sa apreciem si sa intelegem cu adevarat ceea ce ne ofera pacea. Si, intr-adevar, pacea ne ofera totul. Pacea ne ofera viata. Linistea interioara ne mangaie asemenea unei adieri blande a vantului intr-o zi torida de vara.

In ceea ce priveste parcursul vietii tale, te asigur ca odata ce ai descoperit pacea, in adevaratul sens al cuvantului, atunci practic ti-a oferit ocazia de a incepe o noua viata. Si nimic nu va mai fi la fel. Totul se va schimba in realitatea ta cand vei activa pacea din interiorul tau.

Si vei multumi. Si vei plange asemenea unui copil. Si vei trai intr-o profunda apreciere pentru acest dar Divin, care te hraneste neincetat. Pentru ca linistea este prietenul pe care l-ai cerut intotdeauna, chiar daca nu intr-un mod constient. Pentru ca pacea este partenerul de viata la care ai visat si pe care il iubesti neconditionat si fara indoieli.

Insa, cum poti sa dobandesti aceasta stare de pace? In primul rand, recunoscand ca intre tine si ea nu exista nicio separare. Nu vei trai niciodata o stare daca percepi acea stare ca fiind separata de tine. Pacea esti Tu, pentru ca nu exista separare in Tot Ceea Ce Exista. Totul este interconectat, intr-un Camp Energetic, pe care mie imi place sa il numesc Taramul Fantastic.

Pacea este in tine, fiind Tu. Pacea, asemenea oricarui element existential, este manifestarea Esentei Infinite, care traverseaza Tot Ceea Ce Exista. Iar aceasta Esenta este Unica. Este Aceeasi. Si este in toti si in toate. Este, daca vrei, “Dumnezeu”. Ei bine, in clipa in care te percepi ca fiind Una cu Totul, atunci vei realiza ca intre tine si ceea ce iti doresti, nu exista separare, iar in acest fel se va dizolva dorinta si vei trai exact elementul pe care il doreai, pentru ca intre tine si visul tau, exista doar dorinta, care nu te lasa sa traiesti ceea ce visezi.

In clipa in care iti doresti, inseamna ca nu te regasesti in ceea ce doresti, iar daca nu te regasesti in ceva, inseamna ca nu ai acel “ceva”, acesta fiind rezultatul perceptiei tale in separare. A dori inseamna a nu avea. Pentru ca Universul te asculta intotdeauna si iti spune doar atat: ai dreptate. El iti ofera tot ceea ce tu afirmi.

Cand tu iti spui ca iti doresti ceva, automat afirmi ca nu ai acel “ceva”, iar Universul, ca intotdeauna, iti spune doar atat: “Ai dreptate, dragul meu”! Si iti ofera oamenii, circumstantele si experientele care sa iti manifeste in lumea fizica chiar actiunea de a nu avea acel “ceva”, deoarece tu ai afirmat ca, in realitatea ta, obiectul dorintei tale nu exista. Si ai mereu dreptate.

Universul nu functioneaza dupa moralitatea oamenilor. El iti ofera materializarea fiecarei afirmatii. Nu conteaza daca pentru tine este moral sau nu. Pentru ca El nu exista intr-o lume a etichetelor. El exista. Si iti ofera tot ceea ce tu creezi. Neconditionat.

Insa, daca prin dorinta nu faci altceva decat sa te indepartezi de la ceea ce visezi, cum poti manifesta in lumea fizica visul tau? Acum vor urma cateva fraze care, probabil, iti vor ascuti simturile si va trezi in tine bucuria de a-ti crea constient propria realitate.

Ei bine, pentru a manifesta ceva in lumea fizica, incearca sa te conectezi vibrational la sentimentul creator care sustine existenta conceptului, pe care tu doresti sa il manifesti in realitatea ta fizica.

Am sa incerc sa fiu mai explicit. In primul rand, fa pace cu tine. Fa pace cu gandurile tale. Realizeaza ca intre tine si gandurile tale nu exista separare. Sunteti Unul. Gandul si ganditorul sunt Una si Aceeasi. Asa ca, nu exista nicio lupta intre voi, deoarece sunteti de aceeasi parte, adica sunteti de unica si aceeasi parte atotexistenta. Deci, sunteti Unul.

Dupa ce ai facut liniste in lumea ta interioara, localizeaza sentimenul pe care ti l-ar provoca manifestarea in lumea fizica a conceptului dorit de tine. Odata ce ai localizat acest sentiment, incearca sa il simti, sa il traiesti. Pur si simplu traieste acel sentiment ca si cand deja ai manifestat elementul vizualizat de tine. Simte bucuria provocata de reusita, simte caldura tuturor oamenilor care vin catre tine, simte exact ceea ce iti provoaca manifestarea conceptului tau.

Ramai conectat la acea stare si simte ca prin fiecare celula a trupului tau, curge bucuria provocata de experienta la care visezi si pe care deja o traiesti la nivel interior. Iar daca ajungi sa traiesti la nivel interior, in acest fel vei manifesta negresit conceptul la care visezi, deoarece lumea exterioara este manifestarea in lumea fizico-relativa a lumii interioare. Daca reusesti in interior, manifestarea exterioara este inevitabila, deoarece este un rezultat care automat patrunde in realitatea ta de manifestare.

Odata ce simti si traiesti constant sentimentul provocat de materializarea conceptului in lumea fizica, chiar daca inca nu s-a manifestat, atunci totul devine foarte clar. Si aici vreau sa amintesc de un dar Divin: poti simti senzatia provocata de o experienta, chiar daca tu inca nu traiesti fizic acea experienta. Daca iti spun sa te gandesti acum ca musti dintr-o lamaie, automat in trupul tau vor avea loc o serie de reactii biologice care vor reproduce chiar manifestarea fizica a experientei respective. Deci, se poate. Si este oricand la indemana ta.

Daca reusesti cu o lamaie, de ce nu ai reusi cu orice experienta? Adu-ti aminte ceva: nimic nu este mai greu sau mai usor, pentru ca Universul nu cunoaste etichete. Doar tu, prin mintea ta constienta, etichetezi anumite experiente in functie de gradul de dificultate pe care la-i preluat de la societatea in care traiesti. Insa, gradul de dificultate este o fictiune, deoarece Totul Este. Atat.

Asa ca, Suflet drag, regaseste-te in sentimentul provocat de manifestarea experientei la care visezi, persista in aceasta senzatie, simte ca deja traiesti bucuria reusitei, iar atunci vei vedea ce se va intampla… Si uimirea te va invada.

Am inceput acest articol vorbind despre pace. Si-l voi termina tot in pace. Si iti voi spune ca odata ce vei simti ca plutesti pe oceanul infinit de pace al eternitatii, vei putea aduna cu maiestrie orice experienta din catalogul universal.

Simte pacea, simte cum iti invadeaza viata, simte cum devii Una in mod constient cu linistea atotprezenta, iar atunci vei descoperi ca totul este creat pentru tine, pentru bucuria ta de “A Fi”. Iar odata ce vei trai acest Adevar, atunci vei simti bucuria de a te regasi in Tot Ceea Ce Exista.

 

 

 

.