O viata libera

Sa traiesti in Pace. Sa existi constient in Iubire. Fara intrebari. Fara indoieli. Fara asteptari. Sa primesti fiecare “Acum” ca pe un cadou. Sa plangi oridecate ori simti sa iti exprimi sentimentele si sa nu te intereseze daca cel de langa tine te judeca.

Sa binecuvantezi existenta tuturor si sa te regasesti in privirea celor care te privesc prin privirea pura a unui Suflet inocent care tocmai a pornit in aceasta calatorie de experimentare a Sinelui.

Sa nu pretinzi niciodata nimic si sa realizezi ca insasi viata este hrana ta. Sa iti asculti Spiritul si sa nu te impotrivesti vietii. Sa curgi. Sa curgi asemenea Apei Divine care izvoraste din Sursa Universala si sa raspandesti mesajul Iubirii Infinite. Sa nu iti fie frica vorbind despre adevarul ca frica nu exista.

Sa stii ca esti exact acolo unde Universul traieste prin tine si sa simti ca intotdeauna Creatorul tau este cu tine. Sa simti mangaierea Divina a vantului si sa dansezi in ploaie, impreuna cu gandurile si sentimentele tale, unindu-te constient cu ele.

Sa fii exact asa cum simti si sa nu incerci sa devii ceea ce nu simti. Sa calatoresti prin viata fara niciun plan si sa te lasi in voia Binelui Suprem si sa nu depui niciun efort pentru a trai. Sa te bucuri din plin de calatorie si sa nu te sperii de destinatie.

Sa ai incredere ca tot ceea ce traiesti face parte din ascensiunea ta si sa ii permiti Spiritului tau pur, dumnezeiesc, sa te calauzeasca in aceasta viata pentru a trai Raiul pe Pamant. Sa te regasesti in toti si in toate si sa simti unirea cu Tot Ceea Ce Exista. Sa nu incerci sa te opui. Sa te abandonezi in inocenta si sa renunti la orice control.

Sa nu iti doresti nimic. Sa stii ca daca iti doresti, inseamna ca nu ai, iar daca nu accepti ca ai, inseamna ca nu te regasesti in ceea ce nu ai, iar asta duce la separare, iar separarea aduce durere. Sa stii ca durerea a fost creata tocmai pentru a aprecia fericirea.

Sa stii ca Fericirea este Casa ta. Sa-i multumesti durerii ca iti arata drumul catre Casa si sa te eliberezi de victimizare. Sa faci intotdeauna ceea ce te inalta. Sa faci ceva pentru ca asa alegi, nu pentru ca asa trebuie. Sa alegi ceva care iti provoaca placere si sa nu confuzi placerea cu dependenta si atasamentul.

Sa te increzi in adevarurile inimii tale si sa binecuvantezi toate adevarurile, chiar daca nu esti de acord cu ele. Sa accepti ca fiecare om de langa tine este chiar oglindirea ta si sa vezi ca tot ceea ce te inconjoara a fost creat chiar de tine. Sa inveti din fiecare circumstanta intalnita si sa inveti de la fiecare forma de fiire.

Sa asculti. Sa asculti nu numai cuvintele. Sa asculti ceea ce viata iti transmite. Sa asculti mesajele care vin la tine pentru a te inalta. Sa stii ca nimic nu este “bun” sau “rau”. Sa stii ca totul Este. Sa traiesti fara etichete, fara identitate, fara judecare.

Sa oferi ceea ce ai vrea sa primesti. Sa primesti ca si cand tu ti-ai oferi si sa multumesti pentru ceea ce primesti, stiind ca de fapt tu ti-ai oferit. Sa nu ceri nimic, deoarece stii ca ai Totul. Sa simti recunostinta pentru fiecare Acum al realitatii tale si sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru faptul ca exista.

Sa mangai animalele, sa nu te temi de ele si sa comunici cu ele prin calea Iubirii care ne tine pe toti la un loc. Sa chemi pasarile la tine si sa le hranesti cu dragostea privirii tale. Sa emani iubire catre fiecare forma de fiire si sa imbratisezi natura prin dragostea ta de Fiu al Divinului.

Sa ii iubesti pe cei care vor sa te jigneasca si sa le spui ca nimeni nu poate fi jignit, deoarece jignirea este o eliberare a vibratiilor joase. Sa simti bucurie pentru fiecare pornire de atac asupra ta, stiind ca pacea te protejeaza.

Sa stii ca orice s-ar intampla, totul te conduce Acasa, la Dumnezeu. Sa stii ca intre tine si Dumnezeu nu exista separare si sa fii mesager pentru cei care inca nu si-au reamintit Cine Sunt Cu Adevarat.

Sa fii lumina din mijlocul intunericului. Sa fii pacea din mijlocul razboiului. Sa aduci liniste. Sa fii maestru si sa stii ca adevaratul maestru este acela care ii conduce pe ceilalti la starea de maestru.

Sa stii ca Divinul nu este doar in tine si sa le spui tuturor ca Dumnezeu este in Tot Ceea Ce Exista. Sa fii umil, dar si mandru ca esti fiul lui Dumnezeu.

Sa faci totul neconditionat, fara a cauta rasplata. Sa spui adevarul, sa simti adevarul, sa traiesti adevarul. Sa fii oceanul infinit de compasiune, unde fiecare calator ratacit se regaseste si se incarca prin zambetul si gratia chipului tau.

Sa multumesti. Sa luminezi. Sa iubesti. Sa fii.

Aceasta este o viata libera.

  


 

 

.