O Noua Lume

Bine te-am (re)gasit!

In aceasta perioada, binecuvantarile au invadat viata mea. Stiam ca va urma ceva grandios, insa nu stiam ce anume. Acum am aflat si ma bucur de fiecare clipa a noului drum care s-a ivit cu dragoste in viata mea. Ceea ce a fost la un moment dat o idee, s-a transformat intr-una dintre cele mai mari bucurii pe care le-am trait vreodata.

Cand am scris cartea “Totul din Intreg”, am stiut ca acesta cartea va ajunge in vietile multor oameni si am simtit sentimentele inaltatoare pe care cititorii le au in momentul citirii ei. Am stiut ca tot ceea ce mi-a fost relevat, va schimba lumea. Acest articol este felul meu de a-ti spune “Bun Venit!” in Noua Lume. Prin noi se face tranzitia, spre ceea ce inevitabil se va manifesta in realitatea fizica.

Cand “Totul din Intreg” a iesit pe piata, eram sigur ca mesajele acestei carti vor ajunge exact in vietile celor ce au ales, la Nivel Inalt, sa afle Cine Sunt Cu Adevarat. Cu toate ca “Totul din Intreg” a inceput sa se vanda prin librarii si depozite de carte, m-am intrebat de ce vand ceea ce mi s-a oferit pentru a aduce Fericire in randul oamenilor. Atunci am simtit ca doresc sa ofer bucurie intr-un mod neconditionat.

Inainte de a scrie aceasta carte, am trait intr-o lume a calatoriilor prin adevarata realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Am renuntat la fizic pentru a descoperi Cine Sunt si, chiar daca de obicei nu folosesc statisticile, doresc sa spun ca acea perioada a fost de departe cea mai inalta perioada a vietii mele de pana la acea vreme.

De ce iti spun toate aceste lucruri? Pentru faptul ca m-am trezit ca am la vanzare ceea ce poate transforma vietile oamenilor si, recunosc, nu mi-a placut deloc aceasta senzatie! Nu ma simteam confortabil cand stiam ca aceasta binecuvantare, cartea “Totul din Intreg”, poate fi citita doar daca o persoana platea o suma de bani. Sa nu ma intelegi gresit! Nu am nicio problema cu a primi bani. Nicidecum! Am o relatie excelenta cu banii si ma bucur de prezenta lor in viata mea.

Stiam ca prin mine s-a manifestat un Cadou Divin pentru omenire, iar eu il stopam si il infranam prin punerea unui pret asupra lui. Simteam ca se creeaza un blocaj si nu ma regaseam in acest proces. Adancul meu interior imi soptea ca tot ceea ce am primit are menirea sa transforme vietile omenilor. Vreau sa spun ca sunt inconjurat de o intrega echipa care reprezinta elita in domeniul marketingului online, insa “Totul din Intreg” nu va fi niciodata un produs. Cartea “Totul din Intreg” este o mangaiere a Divinului, iar eu nu-i voi sta niciodata in cale. Aceste mesaje vor zburda libere catre intreaga omenire. Deci, acum doresc sa fac un anunt special!

Am marea bucurie si onoare sa fac public faptul ca e-book-ul “Totul din Intreg” se poate descarca gratuit de pe site-ul TotuldinIntreg.com. Aceasta este surpiza mea pentru tine! Ma simt ca un copil acum! Sunt bucuros si sunt sigur ca si tu simti ceea ce simt eu in aceste clipe minunate. “Totul din Intreg” a devenit ceea ce trebuia sa devina. Aceasta carte va fi un pas important catre o Noua Lume, o lume bazata pe fericire, pace si dragoste neconditionata. Mesajele acestei carti vor provoca valuri de lacrimi de bucurie, iar acest peisaj nu are pret. Am facut inca odata ceea ce am simtit, fara sa ma gandesc daca este o decizie logica. Nu ma intereseaza ratiunea in aceste momente Divine.

Bineinteles, pentru ca programul “Totul din Intreg” sa isi continue drumul, este necesar si un sprijin financiar. Hai sa iti spun cum am simti eu sa duc mai departe acest proiect si sa fac ceea ce este mai bine pentru absolut toata lumea! Nu voi renunta la a vinde cartea fizica “Totul din Intreg”. Dupa cum observi, am schimbat intregul concept si am ajuns la un rezultat fenomenal. Cartea “Totul din Intreg” se poate achizitiona in continuare din librarii, chiar daca nu mai sunt foarte multe exemplare pe piata. In librarii, pretul per exemplar este 25 Ron, iar cand va aparea editia noua retiparita, pretul va creste la 35 Ron, tocmai pentru a sprijini acest program care doreste sa tranforme lumea. De asemenea, cine doreste sa sustina financiar programul “Totul din Intreg”, poate sa faca sponsorizare sau donatie si va contribui, liber, lejer si din bunavointa, la raspandirea mesajelor Divine in randul omenirii. In acest sens am creat o pagina speciala pe site, de unde poti trimite catre “Totul din Intreg” sponsorizarea sau donatia ta. Pentru a contribui financiar la programul de autocunoastere “Totul din Intreg”, viziteaza pagina SUSTINE “TOTUL DIN INTREG”.

Descarcand gratuit cartea in format electronic, nu mai este nevoie sa platesti nimic, insa daca simti ca Sufletul te indeamna sa te alaturi cu inima acestui val de fericire, poti trimite catre noi orice suma doresti. Primesti, citesti, te inalti si, daca doresti, rasplatesti. Aceasta este diferenta: daca simti, platesti dupa ce citesti, nu mai platesti pentru a citi.

Prin noi se face trecerea catre o lume libera in care vom face ceva anume nu pentru ca “asa trebuie”, ci pentru ca “asa vrem”. Aceasta schimbare mi-a fost relevata in meditatiile mele, iar vocea interioara care mi-a dictat cartea “Totul din Intreg”, mi-a transmis si acest mesaj in care ne este prezentat noul drum al existentei. Prin aceasta decizie nu doresc sa deranjez pe nimeni, nu doresc sa supar marketerii care fac o treaba excelenta, eu doresc doar sa fac un bine intregii omeniri. Nu o sa-mi justific decizia in fata nimanui, deoarece vocea Divina care mi-a transmis acest indemn, este vocea comuna a Tuturor.

As vrea sa iti vorbesc putin si despre noua infatisare a programului “Totul din Intreg”. Am primit mesaje de multumire de la cititori, insa multi dintre acestia mi-au spus ca grafica nu este cea mai potrivita pentru mesajul pe care aceasta carte il transmite. Totul a fost perfect pentru momentul respectiv, insa acum a sosit clipa unui nou inceput. Un nou inceput in care Lumina este pretutindeni. Cartea “Totul din Intreg” transmite puritate, pace, bucurie, dragoste, fericire, prosperitate, armonie, iar noul concept exprima din plin lumea magica a Divinului.

Noua infatisare a programului “Totul din Intreg” este marcata cu acest minunat cadou: cartea in format electronic poate fi descarcata gratuit. Eu iti spun sa te pregatesti de aventura, pentru ca vei pleca in cea mai frumoasa calatorie a vietii tale. Ma bucur ca esti alaturi de mine in acest nou inceput si doresc sa iti transmit un mesaj, ca de la Suflet la Suflet: Te Iubesc! De fapt, Te Dumnezeu!

  

 

.