Normal de anormal

Indelung privim catre o noua viata, o viata la care am visat toata viata, insa in momentul in care Dumnezeu ne-o ofera, atunci mintea noastra, de multe ori, nu isi da acceptul sa o primeasca si trece mai departe. Am observat multi oameni care, in rugaciunile lor, ii cer lui Dumnezeu un semn sau o ghidare, iar in clipa cand intalnesc o lumina, se sperie de puritatea si frumusetea acesteia si aleg sa se intoarca la “normalul” societatii. Ce inseamna acest “normal”? Plasa de siguranta.

Cand cineva alege o varianta mai putin aleasa de societate, atunci este considerat anormal. Simt sa va spun ceva: fiti anormali! Fiti anormali din toata inima voastra! Fiti anormali cu toate fiinta voastra! Fiti ceea ce vreti sa fiti, fara a mai permite influentelor exterioare sa va controleze viata! Accepta aceste mari adevaruri: Isus a iesit din tiparele societatii, deci a fost “anormal”. Siddharta Gautama (Buddha) a iesit din tiparele societatii, deci a fost anormal. Gandhi a iesit din tiparele societatii, deci a fost anormal. Iar tu, draga mea fiinta, esti pe drumul care te va duce catre “anormal”. De ce? Pentru ca in acest moment puteai sa citesti un ziar tabloid, insa tu ai ales sa citesti un articol care iti vorbeste despre viata si despre cat de anormal esti tu…

Stiu ca nu te superi, deoarece supararea este “normala” pentru societatea actuala, insa tu ai ales sa iesi din bariera actualei civilizatii si sa evoluezi pe scara sentimentala. Ai ales sa te inalti. Drum bun catre Dumnezeu! Drum bun catre Tine!

Dat fiind faptul ca poate nici macar nu ai realizat ca “normalul” nu mai reprezinta o atractie pentru tine, tin sa te anunt ca tocmai ai parasit plasa de siguranta. Sa nu iti para rau! Ai plecat de la oameni normali, iar acum te afli printre oameni anormali! Iar acum citesti o serie de cuvinte scrise poate de unul dintre cei mai anormali oameni!

Stii ce am observat odata cu aceasta trecere constienta in Taramul Iubirii Infinite? Ca totul se schimba, se transforma. Asa ca, totul devine Totul, iar in acest moment orice element existential devine o sursa infinita de inaltare. Am mai observat si faptul ca oamenii inca se mai sperie de Libertate. Este foarte interesant acest aspect, pentru ca omul isi petrece toata viata cautand libertatea, iar cand o gaseste se teme de posibilitatea de a nu mai avea unde sa ajunga.

Evolutia civilizatiei noastre, desi nu pare, se deruleaza conform Firescului, iar noi suntem exact acolo unde trebuia sa fim. Facem parte din Planul Divin si ne jucam rolul cu un talent demn de Perfectiune. Noi chiar ne pricepem la ceea ce facem! De ce spun asta? Desi stim ca Fericirea este Casa Noastra, Natura Noastra, noi inca persistam intr-o ireala tristete, care nu face altceva decat sa ne arate cat de frumos este acest joc. Noi stim ca pentru a fi fericiti este necesar doar sa alegem fericirea, insa, in dese randuri nu facem asta. De ce? Pentru ca suntem “normali”. Poate ca acum te intrebi:

Cum sa nu faci nimic pentru a fi fericit? Asta ar insemna sa fii “anormal”!

Ei bine, chiar intrebarea ofera raspunsul! In niciun caz eu nu te indemn acum la a fi “excentric” sau “rebel”, eu doar iti spun sa nu te lasi descurajat de cei care iti zic ca este imposibil sa iti traiesti visul. Oamenii cred ca este normal sa il judeci pe cel care te-a jignit si ca este anormal sa il ierti pe cel care te-a tradat. Doar de tine depinde ceea ce doresti sa traiesti.

Vreau sa iti multumesc pentru faptul ca ai intrat in acest joc si tin sa iti spun ca apreciez umorul fin pe care il ai in acest moment. Bineinteles, ne-am jucat putin cu aceste cuvinte, ”normal” si “anormal”, insa pana la urma fiecare evoluam prin sentimentele, gandurile si experientele noastre. Parcursul fiecaruia este perfect si conduce fara greseala catre o evolutie luminata. Dar sa nu uitam niciodata: nu este anormal sa oferi “bine” cand primesti “rau”, deoarece tu deja percepi lumina din intuneric. Percepi totul ca fiind Tu. Iar tu esti Totul. Bucura-te de Tine!

  

 

.