NonDualitatea – Eveniment Bucureşti

NonDualitatea

 

Eliberarea totală nu se poate atinge prin intermediul unui braţ al relativului. Nu este vorba despre nicio luptă între energii. Pur şi simplu, pentru a transcende forma, este necesară o întoarcere firească la Primordial. La Ceea Ce Nu Are Formă.

 

S-au emis multe teorii care, în angrenajul energiei evolutive, majoritatea sunt valabile şi pertinente. Însă, ce ai spune dacă, pentru o clipă, ai merge dincolo de orice urmă de evoluţie şi ascensiune? Da. Pare înfricoşător să renunţi, pentru un moment, la călătoria de devenire. Însă… există Ceva. Ceva care nu vine, care nu pleacă. Care nu devine, care nu se măsoară.

 

O formă ataşată de relativ, nu este interesată de ceea ce este transcendent relativităţii. O indivi-dualitate nu este interesată de ceea ce este transcendent dualităţii. În lumea relativă, totul poate fi contrazis. Totul. Şi, de cele mai multe ori, formele care populează relativul se prind în acest joc al strălucirii egotice.

 

NonDualitatea nu este o sărbătoare spirituală. Nu aduce frumuseţe, înălţare, coborâre sau alte concepte. Nu îţi oferă nicio destinaţie. De fapt, îţi confiscă totul. Te lasă gol. Fără nimic, fiind nimic din ceea ce poate fi perceput. Şi, pentru ego, această pierdere este deosebit de dureroasă, tocmai pentru faptul că egoul percepe renunţarea la propria poveste, ca fiind o pierdere dezastruoasă.

 

Dincolo de orice idee despre tine.

Dincolo de orice practică spirituală.

Dincolo de orice urmă de aliniere vibraţională.

Dincolo de orice evoluţie şi ascensiune.

 

În Permanenţa Neschimbării Primordiale. Liniştea Infinită. Unicul Sine. Acelaşi. Odată cu întoarcerea la Primordialul Nenăscut, are loc o eliberare spontană faţă de relativitatea aspectelor indivi-duale.

 

Da. NonDualitatea. Un subiect dureros pentru ego. Un subiect care îi oferă ocazia egoului să reacţioneze, să se răzvrătească, să se protejeze. Este firesc să fie aşa. Problema nu este dacă poţi renunţa la temniţa egoului; întrebarea este: ca şi călător spiritual, eşti dispus să faci asta?

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: joi, 31 iulie 2014
Ora de desfăşurare: 19:00 – 21:00
Locaţia: Europa Royale Hotel Bucharest, str. Franceză, nr 60 (Piaţa Unirii, lângă Hanul lui Manuc)
Îndrumător: Cătălin Manea
Investiţie sugerată: 30 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi investiţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi investiţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos.

Nume complet*
Adresa de email*
Titlul evenimentului*
Numărul de persoane*
   

Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.