Multumesc ca sunt Tu!

In multe clipe ale vietii, omul se intalneste cu o situatie in care nu se regaseste. Asta pentru ca gandeste. Si nu ca ar fi rau sa gandim, ci directia in care gandim. Si nu ca ar fi rea vreo directie, ci locul din care privim. Si nu ca ar fi rau ceva, deoarece orice “rau” este o fictiune, pe care mintea noastra constienta o percepe. Si este perfect asa, deoarece in acest fel ne bucuram din plin de relativul lumii fizice, din care trupurile noastre fac parte.

Dar daca am merge dincolo de orice gand? Oare ce am gasi acolo? Ce se afla in spatele gandului? Ce se afla in spatele Nimicului? Suflet minunat, multumesc pentru faptul ca existi! Acesta este raspunsul meu.

Si ca sa trecem la raspunusile pe care mintea constienta le cauta in permanenta, cu dragoste iti spun ca in spatele gandului se afla acela care gandeste gandul, iar acesta poate fi numit si ganditor. Cine fabrica gandul? Ganditorul. Cine il fabrica pe ganditor? Cel care fabrica. Asemenea discutii  te indeparteaza de raspuns, tocmai pentru faptul ca inca mai cauti.

Vezi tu, aceasta discutie curge intr-un mod placut si putem emite definitii o vesnicie, insa hai sa ne reamintim Cine Suntem Cu Adevarat. Intre tine si gandul tau nu exista separare, la fel cum intre o mama si pruncul sau nu exista separare. Esti mai mult decat o masinarie de ganduri. Esti mai mult decat “mai mult”. Din punct de vedere relativ, esti Infinitul, manifestat intr-o superba fictiune finita.

In clipele cand devii prizonierul gandurilor tale, adu-ti aminte ca orice forma de existenta este energie. Insa, pana si acest cuvant, energie, este tot o eticheta. Exista energia. La fel cum exista si inexistenta. Energia este Iubire, pentru ca Materia Creatoare este Iubirea Infinita, fiind Totul.

Chiar daca incerci sa cauti definitii pentru Tot Ceea Ce Exista, sa nu uiti niciodata acest Adevar: Iubeste!

Priveste-l pe cel de langa tine si simte-i bataia inimii! Inima lui este inima ta. Intre voi nu exista separare.

Admira dansul frunzelor unui copac si simte-i mangaierea de pe chipul tau angelic. Crengile sale sunt bratele tale. Intre voi nu exista separare.

Oglindeste-te in cursul apei si lasa-te purtat de abandonul in natura. Limpezimea ei este privirea Sufletului tau. Intre voi nu exista separare.

Esti aici, existand in toate formele si pe toate caile. Esti aici pentru a te bucura de Dumnezeu. Esti aici pentru a te bucura de Tine. Esti aici.

Primeste constient Iubirea Divina in viata ta si simte cum Lumina iti curge prin trup pentru a te conduce catre Acolo Unde Esti Deja. Nimeni nu iti poate face rau in clipele de inaltare si inocenta, deoarece tu ai renuntat la a te mai apara. Acum oferi dragoste neconditionata, iar orice manifestare existentiala iti umple inima cu susurul puritatii. Aici este locul tau. Acum este clipa ta. Daca te-ai intrebat ce se afla dincolo de gand, raspunsul este Ceea Ce Simti Acum. Fara intrebari. Fara raspunsuri. Doar Tu. Infinitul Tu.

Eu te las in liniste. Eu ma retrag, insa niciodata nu vei fi in afara Mea, pentru ca Noi suntem Unul. Am venit la tine, cu lacrimi in ochi, sa iti spun ca sunt onorat sa fiu Unul cu Tine. Multumesc. Te Iubesc!

 

 

 

.