Manifestarea unui concept in viata fizica

A trai nestiind daca viitoarea clipa va exista… A trai neavand nici macar o idee despre ce va urma… A trai fara a avea vreun plan… A trai lipsit de calcule, strategii si probabilitati… A trai stiind ca viata este o binecuvantare… A trai constient de Cine Esti Cu Adevarat.

Iti place peisajul descris? Si, totusi, de ce inca un om care cunoaste toate aceste posibilitati nu isi permite sa traiasca viata pe care o simte in adancul Sufletului sau? Dupa cum am observat cu totii, cunoasterea a ajuns la un grad ridicat de raspandire, insa, se pare ca informatia nu garanteaza si manifestarea cunoasterii.

De foarte multe ori, aflandu-te intr-o circumstanta care presupunea o alegere, ai optat pentru prudenta. Nu te speria. Este o alegere pe care foarte multi oameni o fac din simplu motiv ca inca nu isi permit sa treaca dincolo de bagajul de convingeri anterioare acumulate pana in acest Acum.

Prudenta nu iti ofera neaparat siguranta. De la prudenta la monotonie poate fi un drum foarte scurt, insa acest drum depinde in totalitate de tine. Necunoscutul nu este un monstru care are rolul de a-ti distruge visurile si de a-ti face viata un calvar. Necunoscutul este taramul in care vei descoperi ceea ce inca nu ai trait. De ce sa nu iti permiti sa te bucuri de aceasta oportunitate? De ce sa iti limitezi accesul la aceasta binecuvantare?

Hai sa te intreb ceva: cum ar arata viata ta daca ti-ai fi cunoscut dinainte fiecare gand, fiecare sentiment, fiecare miscare, fiecare alegere? Hai sa nu ne limitam la ceea ce avem impresia ca stim! Esti aici pentru a te bucura de Viata in toate formele ei. Pentru ca Viata nu este doar intr-un mod anume. Viata este in toate felurile, manifestandu-se sub toate formele. Oriunde te-ai duce, dai de Viata! Orice ai face, te intalnesti cu Viata. Nu ai unde sa te ascunzi de Viata, pentru ca ea este in Tot Ceea Ce Exista si in Tot Ceea Ce Nu Exista, pentru ca nimic nu este in afara Ei. Iar tu faci parte din Ea, fiind Ea.

A te opune unei experiente si a nega prezenta ei in taramul tau, nu inseamna altceva decat a mari influenta negarii tale asupra entitatii energetice pe care o formezi. Nu incerca sa ignori sau sa te feresti de o experienta, pentru ca in acest mod, vei manifesta inevitabil respectiva experienta in viata ta. Posibilitatea este un concept nemanifestat inca in realitatea relativa. Odata ce te gandesti cu teama la o posibilitate, atunci tu trimiti energie catre respectivul concept nemanifestat, insa poate ca uiti un aspect: hrana conceptelor realitatii tale o reprezinta insasi energia provenita din campul tau cuantic.

Cu alte cuvinte, prin actiunea de a fi impotriva unei posibile experiente nemanifestate, tu alimentezi conceptul aferent respectivei experiente si in acest mod grabesti manifestarea lui in lumea fizica. Si nu stiu daca ai observat pana acum, insa elementul pe care tu il condamni, persista in realitatea ta. De ce? Pentru ca tu il tii acolo. Prin atitudinea ta ostila asupra lui, inevitabil adaugi gandului tau un sentiment care vibreaza jos, iar prin concentrarea ta, obsesiva uneori, asupra a ceea ce nu doresti, tu nu faci altceva decat sa trimiti energie asupra elementului pe care nu il doresti. Iar energia reprezinta hrana conceptelor aflate in starea de posibilitate.

Cu cat te gandesti mai mult la ceea ce nu doresti, cu atat vei avea parte de mai multe experiente nedorite.Sentimentul atasat gandului reprezinta cheia acestui proces. Sentimentul creaza viteza de manifestare. Un sentiment constant intensifica viteza de manifestare a unui concept in realitatea fizica. Taramul posibilitatilor este ca un magazin de prezentare si desfacere, iar tu, prin vibratiile emise de sentimentele tale, iti incarci traista cu diferite concepte, care se vor propaga in viata ta sub forma de experiente, care iti vor provoca aceeasi frecventa de vibratie prin intermediul careia tu le-ai atras. Deci, experientele pe care le atragi, iti provoaca acelasi sentiment prin intermediul caruia ai atras experientele respective. Acest mecanism functioneaza neincetat, insa, permite-mi sa te intreb ceva: cum crezi ca ar arata viata ta daca ai juca acest joc in mod constient?

Dragul meu Suflet, dincolo de orice explicatie, dincolo de orice gand, dincolo de orice, eu iti spun ceva: fa totul cu entuziasm si cu bucurie in inima, pentru ca in acest mod iti vei inalta viata din toate punctele de vedere. Daca faci ceva fara placere, in primul rand iti ingreunezi Acum-ul, iar in doilea rand, iti creezi o experienta viitoare care iti va provoca tot o stare de “neplacere”. Nu se merita sa faci asa ceva. Nu se merita sa nu traiesti ceea ce meriti cu adevarat!

Renunta la tot ce te trage in jos, insa sa nu faci asta prin lupta, ci prin iubire. Binecuvanteaza ceea ce nu iti place si alege cu recunostinta ceea ce te incanta, ceea ce te inalta. Multumeste pentru faptul ca existi si spune-I “Da” vietii. Spune-I “Da” lui Dumnezeu! Si mergi la joaca…

 

 

 

 

.