Linistea din Centrul Fiintei

 

A sosit clipa să ne întoarcem la Ceea Ce Suntem Dintotdeauna. Dincolo de orice punct de vedere, dincolo de orice gând, de orice idee, dincolo de orice informaţie şi chiar dincolo de orice cunoaştere spirituală. A sosit momentul să ne permitem să fim Ceea Ce Suntem, în mod conştient.

În dese rânduri, călătorul spiritual tinde să se rătăcească în abundenţa informaţiilor care analizează şi explică spiritualitatea. De multe ori, călătorul spiritual nu poate fi Ceea Ce Este El Cu Adevărat, deoarece este ataşat obsesiv de ceea ce crede el că este. Da! Ataşamentul faţă de ceea ce crezi că eşti, nu îţi permite să te scufunzi în Ceea Ce Eşti Cu Adevărat.

Pe parcursul acestui eveniment, vom transcende nivelul mental, iar odată cu asta va avea loc conectarea conştientă la Linişte. Tu, cel de dincolo de tot ce poţi gândi despre tine. Tu, cel care nu poate fi numit sau gândit. Prezenţa Fără De Formă, care nu poate fi schimbată, influenţată sau completată de absolut nicio formă.

Întoarcerea la Linişte. Întoarcerea Acasă. Întoarcerea la Ceea Ce Nu Are Formă, fără de care nicio formă nu ar exista. Nevăzutul din care provine tot ceea ce se vede. Dincolo de tot ceea ce poţi concepe, chiar şi dincolo de toate aceste cuvinte. A sosit clipa trezirii. Acum, mai mult ca niciodată.

 

Subiecte abordate:

-> Conectarea conştientă la Liniştea Intrinsecă, din care provine Totul;
-> Conştientizarea Acum-ului în care există Totul – eternitatea acestei clipe;
-> Transcenderea formei – de la formă, la Ceea Ce susţine existenţa formei;
-> Întoarcerea în Centrul Fiinţei – meditaţie de conectare la Infinitul Nevăzut.

 

Informaţii organizatorice:

Ora de desfăşurare: 19:00 – 21:00
Locaţia: Hotel Ibis, Constanţa (Str. Mircea cel Bătrân nr 39B – 41)
Îndrumător: Cătălin Manea, autorul cărţii Totul din Întreg
Investiţie sugerată: 30 Lei

NOTĂ: Dacă nu îţi permiţi această investiţie, nu este nicio problemă. Poţi participa fără contribuţie financiară, fără ca nimeni să te întrebe nimic din acest punct de vedere.

 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru înscrieri, trimite un email la evenimente@catalin-manea.com în care să îţi specifici numele complet, titlul evenimentului şi numărul de locuri rezervate.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.