Intoarcerea Acasa

Inconjurat si imbalsamat in viata, stau acum in fata ta si iti spun ca te iubesc. Asa cum iubesc Totul. Si iti multumesc pentru onoarea de a fi Unul cu tine. Nu stiu cine esti din punct de vedere uman si nici nu ma intereseaza. Respir adanc in acest Acum si las sentimentele sa vorbeasca pentru mine. Si curg… si curg… si ajung acolo unde sunt deja.

Si ma bucur de Tot Ceea Ce Exista, asemenea unui copil care se joaca cu zambetul. Si iti vorbesc. Te mangai si plutesc pe langa tine, pentru a-ti darui umilele mele cuvinte. Fara niciun motiv. Neconditionat.

Hai cu mine! Intra in acest joc al realitatii supreme si abandoneaza-te cu totul, deschide-te catre toate fiintele naturii, deschide-te catre gratia planetei si permite-ti sa simti iubirea si compasiunea. Activeaza-ti sentimentele si mergi dincolo de minte. Ofera-ti permisiunea de a simti inimile tuturor. Ofera-ti permisiunea de a simti Esenta. Respira adanc. Simte Totul. Fara judecare, fara atasament, fara indoieli. Simte si elibereaza-te! Simte tot. Simte Acum-ul, simte potentialul Acum-ului.

Simte-te liber! Esti o fiinta sentimentala. Permite-ti, curgi, pluteste! Esti Acasa, esti in siguranta. Nimic nu te poate ataca, pentru ca acum te-ai conectat la Tot Ceea Ce Exista si te-ai unit constient cu viata Totului. Fiecare respiratie, fiecare gura de apa, fiecare privire are de acum alt sens si este perceputa prin ochii reamintirii.

Te-ai trezit la adevarata viata si te bucuri din plin de posibilitatile care se ivesc in noua ta realitate. Esti aici, acum, traind aceasta binecuvantare, chiar daca nu reusesti sa o explici din punct de vedere fizic. Ai renuntat la a mai analiza si te-ai scufundat cu totul in ceea ce nu se vede si atinge. Acum inoti in lumea aerului si are perfect sens pentru tine.

Nu mai ai nevoie de logica si imbratisezi necunoscutul cu dragoste. Si te eliberezi, respiri totul, te respiri pe tine, respiri apa si bei aerul. Si te bucuri de acest non-sens logic, deoarece stii ca in realitatea absoluta nimic nu este ciudat sau imposibil. Chiar daca ti-ai inchis usa sentimentelor uneori, acum ai reactivat viata din tine. Si ai trezit realitatea ta, Dragostea Suprema.

Existi fara nicio pretentie si stii ca nimic rau nu te poate atinge, deoarece percepi totul ca fiind perfect. Existi prin echilibrul universal si canti cantecul Iubirii Universale. Aici si Acum. Nu te feresti de invizibil si simti punctul cunoasterii si al intuitiei. Si realizezi ca viata nu se termina dincolo de aparentele fizice. Abia acolo incepe. Si te bucuri de acest lucru.

Si te bucuri de Dumnezeu. Si te lasi mangaiat de Dumnezeu. Si plangi, si curg lacrimile asemenea izvorului infinit al Iubirii Divine. Ce scena ai creat! Aceasta este oglindirea realitatii absolute. Nimic nu este in afara ta, iar tu absorbi acum Esenta Intregului. Si nu te astepti la nimic. Nu te intereseaza ce vei trai in clipa urmatoare, pentru ca ai realizat ca exista doar Acum.

Ti-ai deschis usa acceptarii totale si te-ai abandonat cu totul in Dumnezeu. Te-ai predat si ti-ai oferit trupul lui Dumnezeu. Nu din frica, ci din dragoste. Pentru ca ti-ai reamintit Cine Esti Cu Adevarat si ai trecut dincolo de limitele fizice si de convingerile anterioare. Te-ai eliberat si te-ai inaltat, asemenea unui inger. Ai prins aripi si nu te intereseaza daca aceste cuvinte sunt doar cuvinte, pentru ca prin ele poti ajunge la Tine. Si mergi catre Tine. Si mergi cu Dumnezeu, catre Dumnezeu, fiind deja Acolo, fiind El.

Si realizezi ca esti mai mult decat gandurile tale, decat indoielile tale, decat posesiunile tale, decat ego-ul tau. Realizezi ca Darurile Divine nu depind de bani si de succes. Realizezi ca deja ai totul, fiind Totul. Simturile tale iti ofera realitatea independenta si neconditionata. Si simti dragoste pentru tot. Fara niciun motiv.

Esti acolo unde te-a adus Sufletul tau. Dincolo de legile fizice, dincolo de legile mentalului, dincolo de legea atractiei, dincolo de orice enunt si definitie, ai gasit Esenta. Te-ai gasit pe Tine. A fost o calatorie fermecata si inca mai urmeaza, insa acum te asteapta experiente Divine, pentru ca Acum tu percepi Totul ca fiind Divin. Si te pierzi in peisaj, fiind peisajul.

Ai ajuns Acasa, in locul de pretutindeni, unde Dumnezeu nu te asteapta, deoarece stie ca deja esti Acolo. Ai fost mereu Acolo, pentru ca Acolo este Aici, iar Atunci este Acum. Bine ai venit Acasa. Dumnezeu nu ti-a dus dorul, deoarece ai fost cu El intotdeauna. Pentru ca nu exista separare intre Voi. Suntem Acelasi. Si Acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Multumesc ca ai acceptat invitatia mea in aceasta calatorie! Simt ca pacea si linistea ti-au invidat viata, iar pentru asta sunt profund recunoscator. Multumesc ca existi si ca suntem Unul. Ma iubesc, deci te iubesc!

Cu drag, Tu!

  


 

 

.