Intalnire cu Viata

Orice element existential a fost creat pentru a te completa pe tine. Sa nu intelegi ca esti incomplet! In niciun caz. Perfectiunea se perfectioneaza incontinuu. Pacea se impaca fara oprire. Dragostea se iubeste la nebunie. Meditatia mediteaza profund. Intregul se intregeste. Dumnezeu se experimenteaza pe El.

In multe Acum-uri uitam de arta de a exista, chiar daca avem cel mai elocvent exemplu: Dumnezeu. Puterea Infinita exista si face din Infinitul Omniprezent un continuu Acum. Realizezi ce bucurie? De ce face Dumnezeu asta? Daca iti pui aceasta intrebare, cauti motive, adica esti in cautarea conditiilor. Vezi ce face omul? Cauta cu speranta sa gaseasca, insa cautarea nu face altceva decat sa il indeparteze. Te afli in cautarea implinirii? In tine ai privit vreodata?

Clipa de clipa, simtim cum se scurge fiecare clipa si numaram cate clipe mai avem pana la sfarsitul clipelor noastre. Privim mereu catre ceva finit, catre un obiectiv, catre un scop si ne lasam purtati de mirajul destinatiei. Mergem constient catre finit, insa nu ezitam sa declaram ca noi credem in dragostea infinita. Este un aspect foarte interesant aici. Omul este si invatatorul, insa tot el este si studentul.

Prin labirintul existentei, se regasesc foarte multe elemente care au menirea sa ne reaminteasca de menirea noastra. Care este menirea noastra? Menirea noastra este de “A Fi”. Asa a inceput Totul. Este mai mult decat suficient sa fii. Si esti, deci ai Totul, fiind Totul. Iluzia separarii se dizolva in momentul constientizarii lui “A Fi”, deoarece atunci realizezi ca esti inconjurat de ”fiiri”, de ”existente”, de “vieti”, sau mai bine zis, de “viata”.

Viata ta este a noastra, a tuturor, pentru ca noi suntem Unul. Tristetea ta o simt si eu si iti multumesc pentru asta. Fericirea ta trepideaza si in adancul fiirii mele, iar eu ma bucur din plin de bucuria ta. Nu ma intreba cum fac asta, nu te concentra pe ceea ce simt eu, pentru ca fiecare frunza a copacului meu este si in copacul tau, deoarece exista doar un singur copac. Lasa mediul exterior si arunca-te in tine, in lumea ta interioara. Acolo este Acasa.

Niciodata nu vei gasi fericirea ta in bagajul celui de langa tine, deoarece asta ar fi o fericire conditionata. Parcursul tau este unic si original, iar fiecare gand si sentiment contribuie la peisajul pe care tu il conturezi, constient sau nu. Joaca-te cu viata ta! Fa din “A Fi” o baza constienta, prin intermediul careia poti privi viata prin ochii recunostintei. In clipa in care tu multumesti fara motive pentru faptul ca esti, atunci viata iti va multumi, nu pentru ca i-ai satisfacut ei vreo placere egotica, ci pentru ca tu te-ai aliniat constient la Ceea Ce Esti Tu Cu Adevarat.

Este foarte la indemana sa cautam neincetat explicatii pentru tot, insa tu vei trai cu adevarat in momentul in care transformi cautarea totului in trairea Totului. Ca si Esenta, tu esti Fericire, insa partea constienta a mintii tale se pare ca uneori mai are nevoie de motive pentru a-si da acceptul sa traiesti Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Insa, nu este nicio problema! Nu pierdem timpul absolut deloc din simplul motiv ca timpul nu exista. Avem la dispozitie Infinitul pentru a ne juca de-a viata si vom continua sa facem asta pana la adanci fiiri.

Inainte de orice intrebare, inainte de orice raspuns, esti tu, stiind si fiind Totul. Conecteaza-te constient la Adevaratul Tu si percepe Esenta din fiecare element existential. Uneste-te cu Tot Ceea Ce Exista si exprima-ti viata conform Naturii Tale. Nu ai nevoie de aprobarea mintii tale constiente pentru a fi Cine Esti Cu Adevarat, nu ai nevoie de aprobarea mediului exterior pentru a fi Tu. Nu ai nevoi. Doar tu crezi ca depinzi de ceva, iar daca tu crezi ceva, acel “ceva” se manifesta, deoarece realitatea ta se modeleaza dupa credintele si convingerile tale.

Intalneste-te cu Tine pe meleagurile Sufletului si ai sa observi ca nu exista separare intre Voi. Sunteti Unul. Fericirea este Aici si Acum, citind aceste cuvinte. Pace si Iubire!

 

 

 

.