Noua ediţie a cărţii Totul din Întreg

Dupa mai bine de un an de zile, cartea TOTUL DIN INTREG nu mai este disponibila pentru descarcare electronica. Recent, cartea a fost publicata de editura FOR YOU si este disponibila chiar acum, in format tiparit.

Este o noua editie, revizuita si adaugita. Au fost introduse noi capitole, s-a creat o noua structura a cartii, textul a fost slefuit… S-au adus numeroase imbunatatiri, menite sa ofere un inalt sprijin spiritual oricarui OM aflat in calatoria de Cunoastere de Sine. 

Pentru mai multe detalii despre carte si pentru comenzi online, click pe link-ul de mai jos:

 

http://editura-foryou.ro/carti/totul-din-intreg/

 

Cartea “Totul din Intreg” este o carte fabuloasa, foarte complexa si plina de sfaturi luminate, pe care va garantez ca daca o sa le aplicati in viata voastra, rezultatele nu o sa intarzie sa apara chiar din prima clipa in care constientizati acele Mari Adevaruri… Datorita acestei carti, viata mea si modul meu de percepere a acestei vieti s-a schimbat considerabil.

Vlad

Da, sunt bucuroasa, sunt fericita ca am intalnit o asemenea persoana, in speta Catalin, nu-l cunosc personal, dar ii urez numai bine si iubire, pace si lumina, asta insemnand ca am “gasit” cartea lui, un adevarat manual, ghid de conviventa cu IUBIREA, FERICIREA Adevaratului STAPAN.

Simona

Cartea asta mi-a schimbat viata in multe privinte…

Georgiana

Primesti de la Sursa si daruiesti catre Sursa. Cartea ta o tin ca pe o carte de buzunar si in momentele cand simt ca am de gasit un raspuns, o deschid. Daca am cinci minute de pauza, o deschid…

Monica

Intr-una din zile (era o zi ca oricare alta de pana atunci), cautam, fara nici o destinatie precisa, prin site-urile Internetului. Nu stiam ce caut, insa era ca si cum ceva anume, nedefinit, m-ar fi indemnat sa fac asta. Privirile mi s-au oprit pe un titlu – “Totul Din Intreg”.

A fost voia destinului? Am aflat apoi ca – singura – eu am fost cea care a dorit sa citeasca acele randuri. Si nu m-am oprit aici. Am cautat mai departe. Si am citit mai mult. Si din ce in ce mai mult. Asa am ajuns sa inteleg, gratie omului din spatele acelor puternice cuvinte, rostul meu, ca fiinta, AICI si ACUM.

Marta

Pentru mai multe informatii despre noua editie a cartii TOTUL DIN INTREG si pentru comenzi online, acceseaza link-ul de mai jos:

http://editura-foryou.ro/carti/totul-din-intreg/