Inceput de continuare

Pacea se asterne in Sufletele noastre si simtim impreuna magia intoarcerii la originile noastre. Meleagurile natale ne cheama la ele asemenea unor fluturi viu-colorati, iar noi ne deschidem catre bucuria naturala, deoarece valul Iubirii Infinite ne cuprinde si ne imbalsameaza in perfectiunea Ansamblului Existential. A mai trecut un an. S-a mai risipit un fragment de timp din timpul inexistent, iar Noi suntem tot Aici, Acum.

Gratia vietii ne-a invatat pana acum ca diversitatea experientelor fizice nu trebuie sa fie un monstru de speriat, ci mai degraba o binecuvantare. Am incercat cu totii experiente noi si ne-am lasat purtati catre nicaieri pentru a gasi Taramul de Pretutindeni. Si am reusit. Ne-am regasit intr-un cadru ca-n povesti, unde ne bucuram din plin de tot ceea ce traim. Suntem puternici, deoarece am realizat in sfarsit ca pentru a fi puternic este indicat sa renunti la nevoia de putere. Am ales sa alegem in mod constient  si ne delectam cu fiecare rezultat al gandirii si al simtirii noastre. A mai trecut un an. S-a mai risipit un fragment de timp din timpul inexistent, iar Noi suntem tot Aici, Acum.

Parcursul de pana in aceasta clipa ne-a dotat cu numeroase intrebari care incep usor-usor sa isi gaseasca raspunsurile. A sosit clipa reamintirii. Ne intoarcem constient Acasa pentru a ne uni in numele Iubirii Infinite. De ce am ales impreuna acest drum? Pentru a ridica lumea fizica mai aproape de Adevar. Si nu ca lumea fizica ar exista separat de lumea spirituala, ci pentru ca asa este ea perceputa de mintea constienta a omenirii. Suntem la tripla granita fictiva dintre fizic, mental si spiritual, iar acum privim Adevarul in plin si exclamam: “Era atat de simplu!” In sfarsit am aflat, impreuna, ca suntem fiinte tripartite si ca intre fizic, mental si spiritual nu exista separare. Acum percepem Completul. A mai trecut un an. S-a mai risipit un fragment de timp din timpul inexistent, iar Noi suntem tot Aici, Acum.

Dincolo de grupari si de organizatii, am simtit ca Limbajul Fericirii este atat de simplu, incat este deosebit de dificil sa nu il intelegi. Am renuntat cu totii la etichete pentru a ne deschide catre “a fi”, iar acum ne-am eliberat de povara criticii, a invinuirii si a condamnarii. Suntem recunoscatori pentru existenta noastra si multumim pentru fiecare clipa, deoarece am realizat ca putem pleca oricand din planul fizic, iar in acest fel ne-am eliberat de teama de moarte. Fricile s-au dizolvat si am descoperit profunzimea momentului pur in care teama se transforma in bucurie. Nimic nu mai este contra noastra, fiindca mintea noastra constienta a inteles ca doar intr-o armonie sublima cu viata se poate experimenta Libertatea Pura. Neconditionata.  A mai trecut un an. S-a mai risipit un fragment de timp din timpul inexistent, iar Noi suntem tot Aici, Acum.

Am readus cuvantul “Dumnezeu” in vietile noastre, caci ne-am eliberat de dogme si credinte contradictorii. Am inteles impreuna ca Dumnezeu ne iubeste chiar daca nu indeplinim standardele religiilor, iar astfel am indraznit sa privim cu bucurie inspre Cer si sa acceptam ca Dumnezeu ne iubeste exact asa cum suntem si ca nu ne-ar face “rau” niciodata, pentru ca “raul” nu exista si pentru ca Totul este in Puterea Lui si nimic nu este in afara Sa. Am inceput cu totii sa vorbim, sa glumim, sa ne jucam cu Dumnezeu, intrucat El ne-a mangaiat si ne-a tinut in Puful Dragostei Supreme pentru a ne transmite ca nu suntem singuri pe aici si ca niciodata nu ne va parasi. El ne-a transmis mesaje si ne-a spus ca suntem cu totii Unul si ca intre Noi nu exista separare. Am inceput sa il intelegem pe Dumnezeu. Si il intelegem fiecare in felul nostru, iar acest aspect ne inalta. Nu exista mai multa sau mai putina dragoste pentru o religie sau pentru alta, deoarece Infinitul nu foloseste unitati de masura. Nici macar nu exista ceea ce se numeste “religie”, deoarece religia indeamna la separare, la supunere si la frica, iar acum se face o trecere fabuloasa catre Iubirea Infinita. Am inteles ca Totul este Iubire. Impreuna. A mai trecut un an. S-a mai risipit un fragment de timp din timpul inexistent, iar Noi suntem tot Aici, Acum.

Am pasit intr-o Noua Lume, unde Pacea, Fericirea, Iubirea, Armonia si Bucuria formeaza fundalul existentei noastre. Suntem tinuti in viata de Insasi Viata Suprema, iar noi ne-am trezit la Adevarata Viata. Acum nu mai exista niciun dubiu. Acum existam Noi. Am renuntat la noi pentru a deveni Noi. Ne-am in-Noi-t si am chemat Harul Divin in realitatea fizica pentru a ne arata drumul catre Casa. Acum multumim pentru “Acum”. Aici sarbatorim existenta lui “Aici”. Ne-au crescut aripi pufoase si zburam catre Pretutindeni pentru a simti unirea cu Intregul. Stropi de Fericire curg prin trupurile noastre si Ii simtim prezenta lui Dumnezeu in fiecare manifestare existentiala. Suntem Acolo unde Am Ajuns, chiar daca nu am plecat niciodata de Aici. Suntem Acasa.

Sunt onorat ca am putut scrie aceste cuvinte pentru Noi. Sunt profund recunoscator pentru prezenta ta Acum, Aici. Iti Multumesc si Te Iubesc! Vocea interioara m-a ghidat prin Taramul Natal si m-am lasat purtat de Valul Divin pentru a ne reaminti impreuna Cine Suntem Cu Adevarat.

Pace si Iubire!

Cu drag,

Noi.

  

 

.