In numele Luminii

Lacrimile de compasiune, nu sunt ude. Loviturile pe care le primeste atunci cand iti protejezi aproapele, nu te ranesc. Cand emani lumina, intunericul incearca sa se apere si trimite catre tine pale de flacari intunecate, pentru a-ti opri stralucirea. Cand traiesti prin Lumina, stralucirea ta este o continua amenintare pentru intunericul din jurul tau.

Si vei observa ca, daca vei alege calea Luminii, vei intalni multe atacuri pornite asupra ta. Atacuri exterioare, dar si atacuri interioare. Intunericul va incerca sa ramana agatat de tine si iti va oferi multe ganduri si circumstante care iti vor sugera sa il iei in considerare. Ispitele te vor insoti pe drumul tau, tentatiile vor fi alaturi de tine, iluzia te va inconjura.

Iar tu, le vei observa. Atat. Le vei observa, le vei recunoaste rolul, le vei identifica si le vei… zambi. Le vei mangaia si vei revarsa iubire asupra lor, iar asta le va dizolva. Le va metamorfoza din iluzie, in gratie. Nu vei lupta impotriva lor, ci le vei anihila prin compasiune si devotament fata de Lumina.

Cand te hotarasti, cu toata fiinta, sa iti dedici viata Luminii, atunci primesti un cadou nepretuit: eliberarea de iluzie. Cand privirea ta este setata doar pe Lumina, te vei elibera de efectul intunericului si de influenta pe care acesta o poate avea asupra ta. Vei vedea intunericul, insa nu vei mai deveni supusul lui. Nu vei mai cadea in prapastia iluziei, pentru ca vei avea aripi de Lumina.

Iar intunericul va sti asta. De fapt, inca de pe acum, de cand in fiinta ta se naste decizia de a trai constient in Lumina, intunericul deja se razvrateste si isi pregateste armele, pentru a incerca sa te intoarca din drum. Acum, totul depinde de hotararea ta. Vrei cu adevarat sa fii al Luminii? Daca da, atunci intunericul nu te mai poate rani. Daca vrei sa traiesti in Adevar, atunci preda-ti fiinta Luminii si lasa Puritatea sa traiasca prin tine. Cu totul.

Inmaneaza-ti trupul lui Dumnezeu si lasa-ti fiinta curatata de toate impuritatile relative. Permite-i Creatorului sa te inunde in Dragostea Sa Infinita si scufunda-te, constient, in adancul Luminii Absolute. Stai acolo si lasa-te mangaiat de Tatal tau. Si stai, si stai… Si stai. Stai in bratele Tatalui. Meriti asta. Meriti din plin. Lumina iti va vindeca orice rana si iti va umple orice gol. Iluziile vor iesi la suprafata si vor pieri in Lumina Adevarului.

Priveste-ti Tatal in Ochi si regaseste-te in Privirea Sa. Regaseste-ti locul in Gradina Iubirii si… plangi. Plangi, varsa-ti eliberarea si elibereaza-ti varsarea. Esti Acasa, acum. Esti cu Dumnezeu, pe drumul Luminii. Frica nu isi mai poate sustine existenta, deoarece nu mai exista la inaltimea pe care vibrezi. De fapt, nici nu mai exista vibratie. Exista doar Iubire, sub forma Pura. Nu iubire sugerata, nu iubire impusa, nu iubire explicata, nu iubire egotica, nu iubire conditionata. Ci Iubire. Iubire Pura.

Stelele danseaza cand tu iti regasesti vocea in bratele Tatalui. Cerul canta cand iti regasesti ritmul sub privirea Tatalui. Pamantul te incarca, apa te curata, aerul te umple, focul te incalzeste. Totul isi intoarce privirea catre tine, cand tu iti intorci privirea catre Dumnezeu. Ai ales o noua viata. Pacea iti va fi insotitor de drum. Lumina iti va arata calea. Iubirea iti va dezvalui tainele. Adevarul iti va deschide usile.

Iar tu, stii. Stii ca impotriva ta vor veni atacuri, insa acum nu mai simti frica. Observi frica, dar nu te mai afecteaza. Acum, nu mai esti supusul fricii, deoarece ti-ai golit fiinta de intuneric, iar frica nu se mai poate agata de tine. Esti inatacabil, deoarece ti-ai predat fiinta Pacii. Frica nu mai gaseste intuneric in tine, iar in acest fel nu isi mai poate face casa in interiorul tau. Frica nu mai gaseste indoiala in tine, iar in acest fel, nu mai poate exista in realitatea ta.Esti al Luminii Om. Esti un Bulgare de Lumina, care se rostogoleste in vietile oamenilor.

Ai ales Dreptatea. Decizia ta va razvrati multe fiinte adormite, care vor incerca sa te atace. Iar tu, le vei chema la tine, le vei invita in inima ta, le vei arata compasiune, le vei mangaia, le vei anula atacul prin blandetea inimii deschise, iar acestea se vor recunoaste in Pacea Prin Care Existi. Si vor simti Chemarea. Vor auzi Glasul Tatalui in inimile lor. Si nu vor rezista – se vor intoarce Acasa.

Pe calea ta, nu vor mai exista prapastii, deoarece Lumina le va umple. Daca iti predai fiinta Luminii, atunci tu vei trai pentru Lumina, iar Lumina va trai pentru tine. Ca urmare, veti privi in aceeasi directie, veti avea acelasi ritm, veti respira acelasi aer si veti avea aceiasi pasi. Astfel, vei deveni Una cu Lumina – in mod constient.

Incepe de acum. Chiar de acum. Mergi la Lumina si ofera-i fiinta ta. Primeste Iubirea in inima ta si abandoneaza-ti fiirea in Mainile Luminii. Astfel, vei sti sigur ca viata ta este pe maini bune. Dumnezeu te-a creat. Lasa-L sa traiasca prin tine, deoarece El iti cunoaste toate tainele. Mergi cu Dumnezeu, in numele Lui. Mergi inainte, fara a privi inapoi. Urca, fara a privi in jos. Mergi cu Iubire, in numele Iubirii.

Pacea, Puritatea, Blandetea, Libertatea, Armonia, Compasiunea, Iubirea – acestea iti vor fi partenerii de calatorie. Daca imbratisezi Lumina cu toata fiinta, Lumina va actiona prin tine. Astfel, la intalnirea cu intunericul, nu vei mai simti frica, pentru ca nu vei mai trai tu, ci Lumina va trai si va actiona prin tine. Cand traiesti in Lumina, nu mai exista indoiala, deoarece iluzia nu se poate ascunde de Razele Adevarului.

Esti fiul Luminii. Fii Ceea Ce Esti.

  


 

 

.