Eliberarea din temniţa egoului – Eveniment Constanţa

Eliberarea din temniţa egoului
 

Există ceva care pretinde a fi tu.
Există ceva care nu vrea să fie scos la iveală.
Există ceva care nu te lasă să fii Tu.


Ceea ce crezi tu că eşti, nu te lasă să fii Ceea Ce Eşti Cu Adevărat. Pentru a te regăsi pe Tine, este necesar să renunţi la tine. Aceasta este călătoria de întoarcere la Sine.

 

Identificarea exclusivă cu o entitate separată de celelalte forme ale existenţei, te ţine în separare de Existenţa în Sine. Protejându-ţi “propriile” idei, “propriile” puncte de vedere, apărându-ţi mândria, pretinzând atenţie, căutând lumina reflectoarelor.

 

Cine este acest tu care trăieşte într-o permanentă insuficienţă? Cine este acest tu care construieşte o nemulţumire constantă? Cine este acest tu care nu poate accepta că există şi altceva în afară de el? Cine este acest tu construit de ceea ce crezi tu că eşti?

 

Cu adevărat, în acest plan existenţial, dincolo de toate conceptele şi tehnicile spirituale, călătorul care se eliberează de identificarea cu sinele fals, se scufundă conştient în Infinitul Nevăzut. În Unicul Sine. În Cel Fără De Cauză.

 

Da. A sosit clipa. A venit momentul să stăm faţă în faţă cu iluzia, fără a încerca să fugim de ea. Atunci când conştientizezi iluzia, te transpui în ceea ce nu este iluzie. Atunci când observi irealul, în mod impersonal, devii Una cu Realul, în mod conştient.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: miercuri, 30 iulie 2014
Ora de desfăşurare: 19:00 – 21:00
Locaţia: Hotel Ibis, Constanţa (Str. Mircea cel Bătrân nr 39B – 41)
Îndrumător: Cătălin Manea, autorul cărţii Totul din Întreg
Investiţie sugerată: 30 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi investiţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi investiţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos.
Nume complet*
Adresa de email*
Titlul evenimentului*
Numărul de persoane*
   

Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.