Eliberarea de reactivitatea egotică – Eveniment Bucureşti

Eliberarea de reactivitatea egotică

 

Prin reactivitatea egotică are loc o astupare a calmului şi a clarităţii interioare. Calmul nu este un produs sau un rezultat care poate fi dobândit. În mod paradoxal, calmul este deja prezent chiar şi în interiorul unei persoane prinse în agitaţia egotică. Calmul deja este. Însă, agitaţia îl astupă.

 

Reactivitatea este o hrană foarte puternică pentru sinele egotic. De fapt, sinele egotic nu poate supravieţui fără reactivitatea mecanică. Însă, odată ce se observă rădăcina şi factorul care întreţine reactivitatea, atunci poate avea loc o transcendere spontană a planului condiţional.

 

Bineînţeles, pentru cel care are o imagine despre sine, renunţarea la reactivitate nu reprezintă niciun interes. De fapt, intensitatea ataşamentului faţă de imaginea despre sine, este chiar intensitatea de putere a acţiunii provenite din reactivitate.

 

Dincolo de orice reacţie, există o prezenţă dintotdeauna calmă. Dincolo de ceaţa personală, există o claritate impersonală, în care confuzia nu poate persista. Reactivitatea este o ancoră care nu îi permite călătorului spiritual să meargă dincolo de sine. Reactivitatea inconştientă împuterniceşte îngrădirea şi conflictul.

 

A sosit clipa pentru o privire clară. Conştientizare, observare şi acceptare. Renunţarea la luptă. Dincolo de ceaţă. Dincolo reacţie. În Oceanul Liniştii. Deja eşti Ceea Ce Dintotdeauna Eşti. Liniştea deja Este.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: joi, 12 februarie 2015
Ora de desfăşurare: 19:00 – 21:00
Locaţia: Europa Royale Hotel, str. Franceză, nr 60 (Piaţa Unirii, lângă Hanul lui Manuc)
Îndrumător: Cătălin Manea
Investiţie sugerată: 30 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi investiţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi investiţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos.

Nume complet*
Adresa de email*
Titlul evenimentului*
Numărul de persoane*
   

Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.