Dumnezeu iti zambeste Acum!

Intr-o anumita clipa a vietii noastre fizice, am avut cu totii o senzatie de spaima, care ne-a determinat sa cautam sensul existentei. Este foarte dragut cand privim in urma si putem realiza ca orice fapta si circumstanta a contribuit la ceea ce am devenit noi acum. Suntem multumiti cu ceea ce avem? Suntem multumiti cu ceea ce suntem? Si daca nu aveam? Si daca nu eram?

Am fost indelung invatati de mediul exterior ca oricand se poate mai bine. Incontestabil. Mai bine decat ce? Mai bine decat viata? Ce este mai bine decat „a exista”? In dese randuri, noi cautam explicatii pentru nereusitele noastre in mediul exterior. Omul se pricepe de minune la a invinovati „soarta” in cazul esecului, insa cand atinge succesul, nu ezita sa isi asume toate meritele.

Chiar si cu un bagaj nelimitat de insusiri interioare, am observat ca asa-numita „fiinta superioara” se afla constant in cautarea inferioritatii, prin invinuirea destinului si, mai mult, prin invinuirea lui Dumnezeu. Pentru ce este Creatorul de vina? Pentru faptul ca ne-a dat viata? Pentru faptul ca ne-a dotat cu puteri magice pentru a ne construi singuri destinul? Avem ceea ce nu se poate contesta: existenta.

Poate ca nu ai tot ce ai visat si tot ce ti-ai dorit, insa nu uita ca ai ocazia sa visezi si sa doresti. Cand ai multumit ultima oara pentru faptul ca poti visa si ca iti poti dori? Cand ai multumit ultima oara pentru viata ta? Ce erai daca nu erai? Nimic. Acum esti, iar fiind, esti Totul. Nu tot, ci Totul.

Este foarte la indemana sa blamezi soarta si existenta, este foarte usor sa iti predai viata in mainile intamplarii si sa invinuiesti tot ceea ce te inconjoara, insa sa nu uitam ca tu iti doresti mereu fericirea. Ei bine, niciodata nu vei ajunge la plus daca tu alegi sa pleci spre minus. Foloseste instrumente asemanatoare naturii tale, iubirea, si fa din viata o oportunitate fenomenala de a te trai pe Tine, de a trai Lumina. Nu recurge la invinuire, deoarece atunci te micsorezi singur si faci din viata ta o intamplare dureroasa.

Esti gata pentru viata pe care o doresti? Aceasta este intrebarea care ti-ar putea schimba perceptia asupra existentei tale. Daca inca nu esti pregatit pentru a trai „ceea ce visezi”, atunci „ceea ce visezi” nu va veni la tine, deoarece stie ca inca mai esti prins in „ceea ce nu visezi”. Daca iti doresti fericire si pace, de ce mai actionezi cu tristete si haos? Foloseste o paleta vie de sentimente, nutreste ganduri de bucurie si transmite fericire catre orice forma de existenta. Mergi pe strada si doreste-le tuturor oamenilor tot ceea ce ei isi doresc pentru ei! Fa din viata ta fizica un taram de joaca pentru Sufletul tau! Esti atat de aproape de „ceea ce visezi”, insa nu iti permiti sa iti asculti inima si te supui neincetat convingerilor exterioare.

Sufletul tau este liber! Joaca-te cu „ceea ce visezi” si accepta ca deja ai totul, chiar daca deocamdata la nivel conceptual. Asa incepe totul. „Ceea ce visezi” este o creatie interioara. „Ceea ce nu visezi” este o creatie exterioara. Ce alegi sa asculti? Interiorul sau exteriorul? Ce alegi sa traiesti? „Ceea ce iti place” sau „ceea ce nu iti place”? De cine asculti? De tine sau de Tine?

Cand Sufletul iti sopteste ceva, asculta-L, iubeste-L, mangaie-L, deoarece atunci Sursa Universla iti vorbeste. Nu iti refuza dorintele Sufletului si nu te mai gandi la reactia mediului exterior, deoarece fiecare dintre noi avem propriile placeri. Placerea mea poate nu este si placerea ta. Ceea ce pentru mine este „frumos”, poate pentru tine este „urat”. Daca pe mine ma inalta un anumit gen de muzica, asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa asculte doar ceea ce imi place mie. Binecuvanteaza existenta lui „ceea ce nu iti place” si alege cu iubire „ceea ce iti place”! Avem dorinte diferite. Avem idei diferite. Avem ganduri diferite. Avem trupuri finite. Insa, ne uneste Ceva: Iubirea Infinita. Bineinteles, „diferenta” exista doar in lumea relativa. Dar Noi, la Adevaratul Nivel, suntem Unul.

Oricat de diferiti am parea din punct de vedere personal, tindem cu totii catre Fericire. Asta ne uneste. Iubirea, Fericirea, Bucuria, Adevarul, Armonia, Claritatea, Lumina, Pacea, Dragostea. Suntem facuti Unul pentru Altul. Suntem facuti Unul pentru Acelasi. Suntem Facuti. Suntem Unul. Suntem.

Mai avem nevoie de motive pentru a fi fericiti? Mai avem nevoie de motive? Mai avem nevoi? Aceasta este Libertatea prin care ai sosit Aici. Bucura-te de Viata! Bucura-te de Tine! Bucura-te de Dumnezeu! Bucura-te!

  

 

.