Participa GRATUIT La Super-Evenimentul “Pace in Inima Ta

Pentru a Descoperi Cum Iti Poti Mentine Linistea Interioara

In Fiecare Clipa a Vietii!

 


In aceasta lume schimbatoare, de multe ori omul isi doreste sa afle cum poate trai constant intr-o stare de pace interioara si implinire sufleteasca.

In urma experientelor trecute si datorita convingerilor anterioare, in dese randuri, majoritatea oamenilor sunt cuprinsi de o stare de agitatie temporara, stare care creaza cu usurinta multe momente de disconfort.

Abundenta vietii, pe toate planurile, iti este la indemana in orice clipa, insa pentru a accesa acest Cadou Divin, este necesar sa te aliniezi cu Legile Perfecte ale Fortei Infinite care ne sustine existenta.

Odata ce devii constient de conecatarea ta permanenta la Sursa Universala, atunci incepi sa deschizi usii pacii interioare.  Iar daca ajungi sa faci din pacea interioara starea ta constanta de “A Fi”, viata ta va fi o celebrare continua a Bucuriei de a Trai.

Este dreptul tau sa traiesti in Pace si Armonie. Este dreptul tau sa te bucuri de aceasta viata.

Alaturi de Catalin Manea, autorul cartii “Totul din Intreg”, intr-o seara de poveste, vei descoperi cum te poti conecta oricand si oriunde la starea de pace si liniste sufleteasca. 

Catalin a decis sa ofere accesul GRATUIT tuturor celor care simt chemarea si energia acestui eveniment, tocmai pentru a facilita impartasirea neconditionata a informatiilor pe care el le-a primit in perioadele de contemplatie si conectare constienta la Realitatea aflata dincolo de aparentele fizice.

 

Despre ce se va discuta in acest eveniment:

  • Constientizarea si Acceptarea Fortei Cosmice;
  • Armonizarea constienta cu Ghidarea Cosmica;
  • Dobandirea si mentinerea pacii interioare;
  • Crearea constienta a realitatii;
  • Trezirea la Viata. La Adevarata Viata.

 

Informatii organizatorice:

 

Localitate:  Bucuresti
Data:  sambata, 15 decembrie 2012
Intervalul orar:  19:00 – 21:00
Locatia:  Camera de Comert si Industrie a Romaniei
Investitie:  GRATUIT

 

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

 

 

Evenimentul “Pace in Inima Ta” va avea loc la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in amfiteatrul “Alexandru Ioan Cuza” (tronson 2, etaj 4 – intrarea se face dinspre raul Dambovita).
Pentru harta si adresa completa, click aici.

Capacitatea amfiteatrului este de 300 de persoane si se pare ca acest eveniment se va bucura de o asistenta maxima. Ocupa-ti si tu locul la aceasta celebrare a vietii si a pacii interioare!
  

Cum iti rezervi locul?

Trimite un email la evenimente@catalin-manea.com in care sa specifici titlul evenimentului si numele tau. Daca doresti sa rezervi mai multe locuri, este necesar ca in email sa specifici si numarul invitatilor tai. 

 

NOTA: Daca doresti sa contribui la achitarea costurilor organizatorice, vei avea posibilitatea sa sustii acest eveniment cu orice suma pe care o poti oferi din usurinta ca si donatie si/sau sponsorizare. Bineinteles, aceasta este doar o optiune.

 
Informatii:

Despre Catalin Manea —> Click Aici
Despre cartea Totul din Intreg —> Click Aici 

 

Parteneri:

Camera de Comert si Industrie a Romaniei Totul din Intreg Garbo.ro Body Mind Spirit Festival
       
Sapte Seri BookLand Ghidul Tuturor Femeilor Radio DEEA