Adevarul lui Tu

Indecizia este un vizitator care des trece pragul unui om aflat in cautare. Dar ce anume cauta omul? Am observat ceva: cand o persoana isi atinge un scop, automat ea tinde catre altceva, deoarece destinatia a devenit mult mai importanta decat calatoria. Nimic nu este gresit in Ansamblul Existential, insa exista elemente care au darul de a scuti rutele ocolitoare. Calatoria ne ofera prezentul, destinatia ne ofera viitorul. Calatoria ne ofera certitudine, destinatia ne ofera posibilitate. Inainte de a-ti face planuri pentru destinatie, fa-ti calatoria fericita!

Cand cauti motive pentru a reusi, inseamna ca amani manifestarea dorintei tale in realitatea fizica. De ce ai face acest lucru? Hai sa iti explic ceva! Cand actionezi cu presiune pe umeri, simti conditionarea mediului exterior, deoarece te bazezi si iei in calcul parerile celor din jur. Atunci nu esti o persoana libera. Atunci traiesti ceea ce vrea societatea. Asta vrei? Cand te surprinzi ca gandul te-a purtat catre convingerile mediului exterior, nu ezita sa te intorci in inima ta, fiindca acolo este locul unde se fabrica solutiile luminate.

Stiu foarte multe cazuri in care cineva a renuntat la visul sau datorita atentiei excesive pe care a avut-o la convingerile persoanelor din jur. Marii oameni ai planetei au inteles ca nu degeaba au dotari proprii prin care isi pot manifesta telurile in lumea fizica. Provocarea este o buna sursa de entuziasm, deoarece in clipa in care te intalnesti cu o provocare, ai sansa de a te bucura de reusita aferenta ei. Este indicat sa adori provocarile, deoarece ele reprezinta unul din aspectele pentru care ai intrat in lumea fizica. Vezi tu, la nivel fizic, noi traim in lumea relativului, unde contrastul si echilibrul formeaza duetul existentei. Nu are sens sa incerci sa ignori legile perfecte ale Perfectiunii, pentru ca nu ai cu cine lupta. Nu exista nicio lupta. Atunci cand iti spui ca viata este grea si ca trebuie sa te lupti pentru a trai „bine”, nu faci decat sa faci din tine propriul tau adversar. Atunci traiesti „tu”, fara sa constientizezi cine esti „Tu”.

Daca iti faci griji pentru ziua de maine, este evident faptul ca viata iti va oferi o zi de maine plina de „griji”. Ceea ce tu emani, se intoarce la tine. Fara urma de eroare. Si stii de ce primesti tristete cand tu emani tristete? Pentru ca viata te iubeste! Liberul arbitru lucreaza pentru tine neincetat, chiar daca tu nu doresti sa folosesti acest cadou intr-un mod constient. Esti o fiinta cu putere de creare, care isi construieste singura drumul prin meleagul fizico-existential.

Iti propun acum sa aducem in discutie, in cateva cuvinte, ceea ce oamenii au numit „legea atractiei”.  In jurul acestui subiect s-au emis numeroase teorii, care au dus omenii catre control, manipulare sau interese ascunse. Se spune ca suntem ceea ce am gandit. Partial adevarat. Se spune ca suntem ceea ce am simtit. Partial adevarat. Se spune ca suntem ceea ce a ales Sufletul sa fim. Partial adevarat. Ei bine, suntem Totul. Suntem motivul pentru care Totul nu are nevoie de motive pentru a exista. Daca suntem doar „ceva”, ne limitam profund in existenta. Noi cream incontinuu prin gand, prin sentiment si traim constant ceea ce alege Sufletul. Noi suntem fiinte tripartite si am creat o lume a relativului in care fizicul, mentalul si spiritualul se impletesc pentru a experimenta calatoria catre Casa. Totul este de un camp de energie care sustine Ansamblul Existential.

Dincolo de toate afirmatiile, eu stau acum in fata ta si iti spun cu dragoste ca esti Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Mai mult decat ceea ce crezi ca esti, mai mult decat ceea ce ti s-a spus ca esti, mai mult decat „mai mult”. Esti Totul. Ceea ce tu vezi, ceea ce tu simti, ceea ce tu atingi sunt doar componente ale Completului. Tu esti Completul, pentru ca nu exista element existential care sa nu fie traversat de Esenta Omniprezenta, adica de „chestia” care este si care sustine Totul.

Ni s-a spus ca suntem fii lui Dumnezeu. Superb!

Ni s-a spus ca suntem creatia Creatorului. Minunat!

Adevarul este ca intre creatie si Creator nu exista separare. Adevarul este ca intre fiu si Tata nu exista separare. Poate ca noi refuzam de multe ori sa percepem Totul ca fiind Unul, insa doar in acest mod avem calea libera catre Libertatea Deplina. Esenta Omniprezenta traverseaza Totul. Acum, doresc sa faci ceva pentru Mine, adica pentru Tine: ridica-ti privirea din monitor si uita-te la primul obiect sau om care iti apare in cale. Incearca sa-i privesti si sa-i percepi Esenta! Incearca sa te vezi pe Tine. Esti pretutindeni, deoarece Esenta care te sustine pe tine este Una si Aceeasi Esenta care il sustine si pe cel de langa tine.

Vom incepe sa traim in armonie exact in clipa in care vom gandi, vom simti si vom alege constient experientele de viata care ne vor conduce in Adevarul Lui Cine Suntem Cu Adevarat. Iubirea Infinita ne calauzeste existenta si ne trimite incontinuu mesaje care ne ghideaza catre Noi.

  

 

.