Acceptarea si Eliberarea prin Acceptare – Eveniment Constanta

Acceptarea si Eliberarea prin Acceptare
 

Răzvrătirea creează rezistenţă, iar rezistenţa împuterniceşte elementul împotriva căruia te răzvrăteşti. Ceea ce nu doreşti să trăieşti, va persista în realitatea ta până în clipa în care tu te vei elibera de lupta împotriva a ceea ce nu vrei să trăieşti.

 

Luptând împotriva a ceea ce nu vrei să trăieşti, încarci energetic ceea ce nu vrei să trăieşti. Astfel, ceea ce nu vrei să trăieşti devine un element împuternicit şi autorizat să îşi susţină existenţa în realitatea ta. Aşadar, factorul care menţine ceea ce nu vrei să trăieşti în realitatea ta, este chiar răzvrătirea ta canalizată în această direcţie.

 

Cu alte cuvinte, tu eşti factorul care menţine ceea ce nu doreşti să trăieşti în realitatea ta. Şi, da. Pentru minte este dureros să accepte această oglindire. Însă, de multe ori, adevărul doare.

 

A sosit clipa să te eliberezi de ceea ce crezi că eşti, pentru a îmbrăţişa din plin Ceea Ce Eşti Cu Adevărat. A sosit momentul pentru o acceptare totală. PUR şi simplu, pentru o clipă, să nu mai lupţi împotriva realităţii. Pentru o clipă, să îi permiţi vieţii să fie. Pentru o clipă, să îţi permiţi ţie să fii.

 

Acceptarea are un rol fundamentul pe cărarea călătorului spiritual conştient. Acceptarea este un portal atemporal care te propulsează spontan în Liniştea Intrinsecă din care provine totul. Prin acceptarea realităţii, transcenzi conţinutul realităţii.

 

Pe parcursul acestui seminar se va vorbi despre acceptarea completă. Nu acceptarea mentală, nu acceptarea de suprafaţă, nu acceptarea vibraţională. Acceptarea transcendentă oricărui concept. Acceptarea de dincolo de conceptul de acceptare.

 

Este dureros să lupţi împotriva Vieţii.
Este dureros să lupţi împotriva Ta.
A sosit clipa să laşi viaţa în pace.
A sosit clipa să te laşi în pace.

 

Iar atunci când nu mai lupţi împotriva formelor, te scufunzi în Ceea Ce Nu Are Formă, care susţine existenţa tuturor formelor. Când nu mai lupţi împotriva valurilor de suprafaţă, te scufunzi în Adâncul Infinit al Esenţei. Când nu mai lupţi împotriva sunetului, te scufunzi în Liniştea din care provine sunetul.

 

Informaţii organizatorice:

Data: miercuri, 9 aprilie 2014
Ora de desfăşurare: 19:00 – 21:00
Locaţia: Hotel Ibis, Constanţa (Str. Mircea cel Bătrân nr 39B – 41)
Îndrumător: Cătălin Manea, autorul cărţii Totul din Întreg
Investiţie sugerată: 30 Lei

NOTĂ: Dacă nu îţi permiţi această investiţie, nu este nicio problemă. Poţi participa fără contribuţie financiară, fără ca nimeni să te întrebe nimic din acest punct de vedere.

 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru înscrieri, trimite un email la evenimente@catalin-manea.com în care să îţi specifici numele complet, titlul evenimentului şi numărul de locuri rezervate.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.