Acceptarea Realitatii

Ne invartim in jurul reperelor si uitam ca suntem fiinte libere. Ne-am creat o pasiune obsesiva catre limite, insa nu ezitam sa criticam limitele. Cautam sa ne incadram in anumite bareme, doar pentru a ne alinia la societatea actuala, tocmai pentru a putea spune despre viata noastra ca este normala.

Hei! Ce facem aici? Suntem fiinte Divine, pentru numele lui Dumnezeu! Ce este cu atata supunere si incadrare in normele societatii? Haideti sa ne permitem sa fim acolo unde vrem sa fim, fara a ne speria de ceea ce gandesc sau afirma cei de langa noi. Avem un potential nelimitat, insa, prin convingerile noastre, ne impunem sa fim conform impunerilor societatii.

Libertatea nu are limite. Libertatea este libera si exista in afara ansamblului spatiu-timp. Libertatea este Libertate, oriunde s-ar afla Ea. Asa ca, Suflet drag, daca simti ca te inalta un element care nu se afla in gratiile societatii contemporane, nu te descuraja, nu iti ucide visul, nu iti taia aripile. Zboara! Du-te in lume si inalta-te! Iar apoi, cheama lumea sa se inalte odata cu tine.

Fiecare ne-am nascut cu o serie de caracteristici individuale, tocmai pentru a exprima Divinul in acest plan tridimensional al existentei relative. Tripartita trup, minte, suflet, se armonizeaza in mod plenar cand tu iti urmezi chemarea si te imbarci constient in Vortexul Energiei Vietii. Renuntarea la lupta este o sarbatoare. Acceptarea realitatii, exact asa cum este, este primul pas catre construirea realitatii asa cum vrei sa fie.

Cu totii suntem vizitati de experiente mai mult sau mai putin placute, insa ceea ce nu intelegem este faptul ca ori de cate ori opunem rezistenta, nu facem altceva decat sa marim ponderea de prezenta a elementului cu care luptam. Lupta nu este solutia. Daca vrei sa traiesti in pace, este necesar sa intelegi ca pacea se creaza prin pace, nu prin lupta. A te lupta pentru pace este echivalent cu a ucide pentru viata.

Suntem mai aproape ca niciodata de claritate si de limpezire. Traim vremuri absolut superbe, care ne ofera o sansa fenomenala de a co-crea impreuna o lume scufundata in Pace si Armonie. Nu este greu sa facem asta. Nu este greu sa fim Cine Suntem, insa pentru asta este necesar sa stim ceea ce nu suntem. Si stim. Ori de cate ori experimentam atacul si violenta, stim ca nu aceasta este Natura Noastra si, instinctiv, suntem mereu atrasi catre fericire, liniste si pace. Avem acest instinct in noi. Suntem programati la nivel Esential sa tindem mereu catre Ceea Ce Suntem Cu Adevarat.

Acum, daca stim ceea ce nu suntem, este mult mai simplu sa traim Ceea Ce Suntem. Barierele cotidiene sunt elemente relative, activate exclusiv de ratiunea noastra. Durerea este o optiune. Durerea este creata doar pentru a contrabalansa pacea. Acesta este echilibrul relativului. Poti observa ca, de cele mai multe ori, noi apreciem pacea numai in clipele de confuzie. Insa, nu este necesar sa ne afundam in durere pentru a aprecia fericirea si linistea launtrica. Durerea exista la nivel conceptual, iar noi nu facem altceva decat sa o activam prin totalitatea de ganduri si sentimente nutrite in realitatea comuna si individuala.

Lucram cu o Forta Infinita, care nu poate fi numita sau catalogata. Nu exista in niciun dictionar cuvantul complet pentru a numi aceasta Esenta. Libertate. Pace. Armonie. Iubire. Acestea sunt mrejele Spiritului Cosmic care traverseaza Totul. Acest Spirit circula prin Noi, ca Noi. Viata se manifesta prin Noi, ca Noi. Nicio bariera umana nu poate opri acest flux de energie continuu, chiar daca noi incercam foarte des acest lucru. Incercand sa intervenim in cursul Naturii, nu facem altceva decat sa cream rezistenta la Ceea Ce Este, iar aceasta rezistenta se reflecta in realitatea noastra prin intermediul blocajelor de la nivel energetic. Daca incerci sa obtii fructe de la un puiet, daca incerci sa grabesti procesul de crestere al unui pom, nu faci altceva decat sa il distrugi. Asta se intampla cand intervenim in procesul natural de Manifestare Existentiala.

Nu iti ignora calitatile si insusirile individuale, deoarece acestea sunt muguri ai creativitatii care salasluieste in spatiul tau launtric. Nimic nu este intamplator. Daca ai un anumit sentiment, nu il reprima, ci traieste-l complet.Daca esti trist, traieste complet aceasta tristete, nu incerca sa alergi dupa alta stare. Daca simti durere, traieste complet aceasta durere, nu incerca sa alergi dupa alta stare. Toate starile exista, iar eticheta pe care noi o punem asupra unei anumite stari, ne ofera experienta in relatie cu ea. Durerea este o stare. De sa nu te bucuri de ea? De ce sa o ignori? Accept-o, bucura-te de ea, danseaza cu ea, mergi dincolo de orice eticheta si accepta ca este o stare, exact asa cum este. Nu este rea sau buna. Doar Este.

Iar miracolul consta in faptul ca odata ce o accepti, ea isi va pierde efectul asupra ta, deoarece tu te conectezi cu realitatea din spatele durerii si devii una cu dimensiunea din care provine durerea. Odata ce o accepti, mergi dincolo de efect, iar astfel te eliberezi de repercusiunile durerii. La fel ca oricare element relativ, durerea este dependenta de contrarul ei. Daca nu exista alb, atunci negrul nu poate exista. Negrul a fost creat tocmai pentru ca noi sa stim cum este sa nu traiesti albul. Insa, nu este nevoie sa ratacesti mereu prin intuneric pentru a sti ce inseamna lumina. Odata ce stii ca exista intunericul, este de-ajuns, deoarece astfel cunosti drumul care te duce la ceea ce nu esti, iar daca ai marcat acest drum, iti usurezi calatoria, oferindu-ti sansa de a primi semne de la viata. Odata ce stii ceea ce nu esti, te poti trezi din ignoranta, pentru a imbratisa din plin Ceea Ce Esti.

Esti Pace, esti Iubire, esti Lumina. Esti un copil al Vietii. Si asa sunt toti fratii si surorile tale terestre. Suntem copii, veniti pe acest taram pentru a nu juca, pentru a experimenta Ceea Ce Suntem. Si facem asta si cu ajutorul a ceea ce nu suntem. Vizitam tristetea doar pentru a preaslavi bucuria.

Om drag, acum stii ceea ce nu esti. Cand te vei surprinde in mijlocul unor scene confuze, vei sti ce sa faci. Ofera fericire, caci intotdeauna traiesti ceea ce oferi. Transmite pace, caci intotdeauna mesagerul preia vibratia mesajului sau in propriul camp energetic. In clipele de tristete, conecteaza-te cu realitatea de dincolo efect. Conecteaza-te cu linistea din care provine sunetul. Nu fugi de tristete, deoarece este o alta manifestare perfecta a vietii.

Accepta realitatea asa cum este, fa pace cu tot ceea ce te inconjoara, caci astfel poti construi tot ceea ce te inconjoara dupa chipul si asemanarea pacii. Traieste Ceea Ce Esti, prin acceptare, prin toleranta, prin mangaiere, prin Iubire. Realitatea Linistii Absolute este in Tine. Aceasta Fantana nu poate seca, deoarece izvoraste din Adancul Infinitului. Adica din Centrul Fiintei Tale.

Inainte de a experimenta o stare, aminteste-ti ca efectul ei este doar o optiune. Inainte de efectul unei circumstante, esti creatorul ei, precum si observatorul ei. Observa. Observa si admira Ceea Ce Este, iar astfel vei deveni Una cu Realitatea Intrinseca a Prezentului si iti vei oferi ocazia de a crea si de a observa tot ceea ce alegi sa manifesti. Daca esti constient in Liniste, poti emite orice sunet. Daca esti constient in Ocean, poti emite orice val. Daca esti constient in Lumina, poti emite orice raza. Daca esti constient in A Fi, poti emite orice in A Face.

  


 

 

.