A Fi Ceea Ce Esti

Este indeajuns sa privesti pentru prima data Lumina. Este suficient sa permiti unui filament de Lumina sa patrunda in realitatea ta, pentru ca odata ce simti Lumina, nu mai doresti pentru nimic in lume sa pleci de la Ea. Lumina este Locul Natal. Iar cand iti reamintesti de Meleagurile Natale, iti reamintesti Cine Esti Cu Adevarat.

Nu esti aici pentru a acumula, nu esti aici pentru a-ti forma opinii, nu esti aici pentru a te intrece cu cineva, nu esti aici pentru a alerga. De multe ori, privirile noastre cauta cu ardoare puncte de reper care ne pot ajuta sa intelegem cine suntem si de ce existam pe aceste taramuri. Urechile noastre sunt in asteptarea unui zgomot decisiv pentru eliberarea noastra de durere si suferinta.

Suntem constant in miscare, cautand nemiscarea. Emitem constant zgomote, cautand linistea. Provocam constant agitatie, cautand pacea. Vorbim constant despre viata, cautand viata. Ne este frica de moarte, dar ne este frica si de viata. Insa, nu-i nimic. Este doar o amnezie. Este o ratacire temporara, perfect strecurata in destinul nostru, tocmai pentru a ne continua drumul de experimentare de Sine.

Si, totusi, catre ce alergi? Care este marele spectacol catre care alergi? Suflet drag, spectacolul are loc chiar aici, acum. Nu fi spectator la viata ta. Nu iti da viata pe o dorinta. Intr-adevar, poti fi orice doresti, dar de ce vrei sa traiesti iluzia viitorului, cand poti experimenta certitudinea prezentului? De ce vrei sa pleci din viata ta pentru a trai o alta viata? Crezi ca este mai bine “acolo” decat “aici”?

Tot ceea ce eviti, va persista in realitatea ta. Tot ceea ce condamni, va ramane in viata ta. Nu te opune provocarilor. Daca vei incerca sa lasi ceva nerezolvat, circumstanta respectiva se va intoarce cu precizie la tine pana in momentul in care tu vei elibera blocajul din relatia cu ea. Este un proces natural, guvernat de o lege universala, care exista si se aplica prin perfectiune.

Experientele vietii vin la tine pentru a-ti oferi ocazia de a te re-cunoaste pe tine, prin intermediul lor. Viata iti pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru a-ti implini destinul. Nimic nu este degeaba in realitatea ta. Fiecare aspect este acolo pentru a te ghida si pentru a-ti facilita calatoria ta de experimentare a Sinelui.

Tot ceea ce eviti, persista. O circumstanta pe care nu ai trait-o prin Natura Ta, se va intoarce la tine pentru a te elibera de confuzie. Si se va intoarce iar si iar, pana cand o vei trai prin Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Vezi tu, tot ceea ce te deranjeaza, se va manifesta constant in viata ta, tocmai pentru a-ti oferi ocazia de a te elibera de ratacire. Deranjul poate fi perceput doar cand traiesti prin ego. Doar ego-ul poate intretine confuzia si conflictul.

Si acesta este un bun prilej de a te observa. Ori de cate ori reactionezi prin repros sau condamnare, sa fii sigur ca, atunci, ego-ul este actorul principal al vietii tale. Este o ocazie minunata de a porni pe drumul pacii. Odata ce realizezi si accepti ca ego-ul se da in spectacol, poti face liniste si poti deschide usa compasiunii. Simte compasiune pentru tine cand te surprinzi in confuzie si ratacire! Si, inainte de toate, iarta-te si cere-ti iertare. Este normal sa mai si ratacesti, insa, nu uita, in clipele de ratacire, sa multumesti pentru faptul ca ai unde sa te intorci.Acasa esti intotdeauna binevenit.

Si tocmai pentru asta ratacim: sa ne reamintim de claritatea de Acasa. Insa, aceasta ratacire nu va pleca din viata noastra pana cand noi nu vom face pace cu ea. O circumstanta potrivnica este asemenea unui bumerang. Se intoarce la noi de fiecare data, pentru inca o noua cursa. Ea se va opri din acest ciclu doar in clipa in care noi vom reusi sa o experimentam prin Pace si Lumina, adica prin Natura Noastra. Viata nu este impotriva noastra, ea doar ne pune la dispozitie un izvor nesecat de posibilitati, prin intermediul carora putem dansa pe Ritmul Natal.

Nu incerca sa fugi de intuneric. Priveste intunericul si emana Lumina catre el. Invaluie intunericul in Lumina si trimite Iubire catre el. Ofera-i intunericului ocazia de a se lumina. Tu esti Pace. Esti Lumina. Esti Iubire. Ofera Ceea Ce Esti, caci astfel vei trai Natura Ta. Traiesti ceea ce oferi. Traiesti vibratia pe care o oferi. In momentul in care oferi, creezi prin vibratia emanata. Tu esti creatorul propriului drum si esti aici pentru a-ti construi locul de joaca in care poti celebra Ceea Ce Esti Cu Adevarat.

Ce-ai spune daca te-ai lasa pe tine la o parte? Pe micul “tu”. Ce-ai spune daca ai face pace cu ego-ul tau? Multumeste-i ego-ului pentru tot ceea ce a facut pentru tine si primeste-ti Sufletul pe scena constienta a vietii. Ofera-te in mod neconditionat, fara intrebari, fara indoieli, fara suspiciuni. Atinge-i pe cei de langa tine prin blandete. Fa-le viata mai frumoasa. Arata-le cat de minunati sunt. Condu-i Acasa. Serveste Viata!

Fii Oceanul de Constiinta, unde fiecare zgomot se transforma in Liniste. Inalta-te, inaltandu-ti fratii si surorile. Elibereaza-te, eliberandu-i pe cei din jur. Hraneste-te, hranindu-i pe cei de langa tine. Radiaza iubire neconditionata. Esti un Vlastar Divin. Fii Ceea Ce Esti!

  


 

 

.