Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Conferință Spiritualitate SATU MARE: Renunțarea la Control
 

Controlul ascunde dorinţa de dobândire şi menţinere a propriei siguranţe, însă căutarea siguranţei se bazează, negreşit, pe frică. Aşadar, trecând dincolo de limitele de acceptare ale minţii logice, se poate spune că, în mod evident, controlul se bazează pe frică, iar frica este o reacţie a egoului la propria-i inexistenţă.

 

Deşi este foarte tentant, controlul conduce la separare, confuzie şi supunere faţă de sinele temporar, tendinţa de a controla fiind o dulce îngrădire în temniţa propriilor limitări. Cu cât controlezi mai mult, cu atât sinele egotic te controlează mai mult.

 

Tocmai de aceea, când are loc renunţarea la control, automat opunerea şi rezistenţa se dizolvă în acceptare, deschidere şi permitere. Nu este nimic de controlat, deoarece, cu adevărat, cel care controlează nu există. Eliberarea nu are loc prin control, deoarece controlul este o expresie a fricii. Controlul poate conduce doar la îngrădire.

 

A sosit clipa renunţării la control. Însă, pentru a renunţa la control, este necesară recunoaşterea instrumentelor interioare folosite pentru control. Sinele egotic foloseşte o serie de factori prin care exercită controlul, tocmai pentru a-şi împuternici influenţa asupra fiinţei.

 

Aşadar, eliberare prin renunţarea la control.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: miercuri, 21 februarie 2018
Ora de desfăşurare: 18:00 – 20:00
Locaţia: Hotel Aramia, Str. Wolfenbutel, nr. 9
Îndrumător: Cătălin Manea
Contribuţie sugerată: 35 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi contribuţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi contribuţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


[ninja_forms id=94]

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.