Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Conferință Spiritualitate SATU MARE: Înflorirea Compasiunii în Ființă
 

Lumea nu este aici să ne satisfacă. Nicidecum. Lumea nu este aici să facă tot ceea ce vrem noi. Nu. Lumea este aici să ne arate şi ceea ce încă nu vedem. Şi, da. Uneori doare. Dar această durere ne arată că încă nu vrem să renunţăm la ceva. La ceva din care am făcut un element de siguranţă şi de protecţie egotică.

 

De multe ori, exteriorul invită la reacţie. Şi la conflict. Însă, într-o clipă de claritate, se poate observa că această invitaţie este doar o supunere faţă de iluzia colectivă. Nu este nimic personal la mijloc. Chiar dacă nu pare, niciodată nu a fost nimic personal. În clipa în care se merge dincolo de mecanica identificării cu un eu iluzoriu, apare o privire liberă de subiectivitate, care nu poate fi atinsă de ispitele iluziei egotice.

 

Şi, astfel, ceea ce înainte reprezenta un prilej de conflict, este acum doar un prilej de înflorire a compasiunii şi a acceptării. Puterea compasiunii este una concretă. În clipa în care compasiunea a luat locul reacţiei mecanice, fiinţa îşi deschide uşile către calm şi eliberare.

 

Nefiind un produs al cunoaşterii sau al memoriei, compasiunea nu poate fi controlată, prin intenţie sau dorinţă, de către sinele egotic. Compasiunea este transcendentă egoului şi, în această ordine de idei, se poate afirma despre compasiune că este un adevărat indicator al eliberării fiinţei din captivitatea sinelui egotic.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: miercuri, 25 aprilie 2018
Ora de desfăşurare: 18:00 – 20:00
Locaţia: Hotel Aramia, Str. Wolfenbutel, nr. 9
Îndrumător: Cătălin Manea
Contribuţie sugerată: 35 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi contribuţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi contribuţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


[ninja_forms id=94]

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.