Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Conferinţă Spiritualitate PETROȘANI: Eliberarea din Victimizare
 

Victimizarea este o împuternicire a propriilor condiţionări. Statutul de victimă este foarte tentant, deoarece promite o recompensă subiectivă, prin intermediul căreia se poate ajunge la o devenire preferenţială. Tocmai de aceea, victimizarea este o tentaţie foarte puternică.

 

În claritate, fundamentul victimizării nu îşi poate susţine existenţa. Se poate observa clar faptul că victimizarea poate exista doar în dualitatea relaţiei victimă-vinovat, ceea ce arată în mod evident că victimizarea se bazează pe separare şi funcţionează ca un stimul pentru protecţia şi controlul egotic.

 

Victimizarea este construită pe axa identificare-protecţie-reacţie. În absenţa supunerii faţă de această axă, victimizarea nu poate exista. Tocmai de aceea, dacă se observă combustibilul care întreţine victimizarea, atunci poate avea loc o transcendere spontană a planului secvenţial şi a condiţionărilor prezente în lumea separării.

 

Aşadar, înainte de orice tendinţă de renunţare la poziţia de victimă, este necesară conştientizarea mişcării interioare care a condus la victimizare. Cine este victima? Ce doreşte victima? Care este structura victimei? Transcenderea victimizării nu se face de la nivelul victimizării. Focul nu se stinge de la nivelui focului. Odată cu evaporarea factorului care alimentează focul, flăcările se sting de la Sine.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: joi, 13 septembrie 2018
Ora de desfăşurare: 17:30 – 19:30
Locaţia: Biblioteca Universității, sala de conferințe (str. Universității, nr. 20)
Îndrumător: Cătălin Manea
Contribuţie sugerată: 35 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi contribuţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi contribuţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.