Pacea în Sine – Retreat Ianuarie 2024

Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Retreat Ianuarie 2024
 

Pacea în Sine

3 – 7 ianuarie 2024

 

Călătoria spirituală nu este o călătorie de acumulare. Pentru a fi Ceea Ce Eşti, nu este necesar să adaugi ceva în plus. De fapt, cu adevărat, nici nu poţi să adaugi ceva peste Ceea Ce Eşti. Deja eşti Ceea Ce Eşti. Nu trebuie să îndeplineşti vreun ritual sau să săvârşeşti o anumită practică spirituală. Este necesar să îţi permiţi să fii Ceea Ce Dintotdeauna Eşti.

 

Poţi renunţa la povestea ta? Ai deschiderea de a renunţa la ataşamentul faţă de cunoaşterea ta? Ceea ce crezi că eşti, nu îţi permite să fii Ceea Ce Eşti Cu Adevărat, în mod conştient. Iar Ceea Ce Eşti nu poate fi cunoscut, gândit sau vorbit. Ceea Ce Eşti – este Infinit. Infinitul în Sine, care nu poate fi încapsulat în cuvinte, în gânduri sau într-o formă finită.

 

Această tabără este dedicată întoarcerii la Liniştea Intrinsecă, transcendentă oricărei cunoaşteri. Nevăzutul Infinit. Nemanifestatul din care provine manifestatul. Nemişcarea din care provine mişcarea. Ceea Ce Nu Are Formă – din care provin toate formele existente. Este o retragere pentru regenerarea completă a fiinţei, dincolo de orice credinţe, convingeri sau puncte de vedere.

 

Pe parcursul acestei tabere, se vor îmbina o serie de elemente prin intermediul cărora se va tinde către Simplitatea Primordială a Liniştii. Prelegeri, conferinţe, meditaţii, discuţii libere, relaxare zilnică la piscină, jacuzzi, salină şi saună – toate acestea se vor împleti pentru cristalizarea întoarcerii conştiente la Prezenţa Unică şi Atemporală.

 

Nu este vorba despre promovarea unei viziuni spirituale, a unei culturi sau a unui concept filozofic. Acest retreat a fost conceput pentru a purta călătorul spiritual dincolo de orice element relativ, în transcenderea completă a dualităţii.

 

Ţinând cont de perioada de iarnă în care se va organiza acest retreat, îmbinarea conferinţelor cu relaxarea la SPA este binevenită. Hotelul deţine un SPA foarte bine dotat, care poate face trecerea blând şi subtil de la grosier la spiritual. Cu alte cuvinte, se va îmbina relaxarea formei cu transcenderea formei. 🙂

 

Prezentarea locaţiei:

 

Hotel Allegria (fostul Mercur sau Mer) este cadrul în care se poate îmbina relaxarea formei, cu implicarea conştientă în călătoria spirituală de transcendere a formei. Hotelul este situat pe DN 1, km 373, între localităţile Alba Iulia şi Lancrăm, judeţul Alba, la aprox. 10 Km de oraşul Alba Iulia. Cu un centru SPA & Wellness, dar şi cu o sală de conferinţe încăpătoare, hotelul este alegerea optimă pentru această tabără. După cum se poate vedea şi în imaginele de mai jos, centrul SPA & Wellness este foarte bine dotat şi cuprinde o piscină interioară cu apă încălzită, jacuzzi, salină, saună, camere de masaj şi de relaxare.


 

În ceea ce priveşte odihna de peste noapte, condiţiile de cazare în camere sunt foarte bune, mai ales că există posibilitatea de a beneficia, la alegere, şi de camere twin (camere pentru 2 persoane, dar cu 2 paturi separate), pe lângă camerele duble obişnuite (matrimoniale). Imaginile de mai jos prezintă designul şi condiţiile de cazare oferite de Hotel Allegria.

Pentru mai multe detalii despre Hotel Allegria, click aici.

 

Programul activităţilor:

 

Mai jos, există programul complet al acestei tabere. Este necesar să fie punctat faptul că toată aparenta organizare este doar un punct de reper mental, care nicidecum nu reprezintă actualitatea acestei experienţe. Cu siguranţă, pe parcursul zilelor petrecute în tabără, programul se va modifica în funcţie de cursul firesc al naturii. Ceea ce urmează mai jos, sunt doar câteva repere care pot ajuta la formarea unei imagini de ansamblu faţă de această acţiune. Însă, cu siguranţă, această tabără nu se organizează pentru construirea unor imagini, ci, mai degrabă, pentru transcenderea tuturor imaginilor.

 

Aşadar, în mare, programul propus pentru acest retreat, este următorul:

Miercuri:

14:00 – 15:00 –> sosire şi instalare
15:30 – 16:00 –> familiarizarea cu grupul
18:00 – 20:00 –> prima conferinţă a taberei: Întoarcerea la Linişte
20:00 –> meditaţie

 

Joi:

8:30 –> meditaţie
9:00 –> micul-dejun
10:00 – 12:00 –> conferinţă: Gândurile şi Dinamica Mentală
18:00 – 20:00 –> conferinţă: Acceptarea
20:00 –> meditaţie

 

Vineri:

8:30 –> meditaţie
9:00 –> micul-dejun
10:00 – 12:00 –> conferinţă: Eliberarea de Ataşamente
18:00 – 20:00 –> conferinţă: Dincolo de Frică, Durere şi Suferinţă
20:00 –> meditaţie

 

Sâmbătă:

8:30 –> meditaţie
9:00 –> micul-dejun
10:00 – 12:00 –> conferinţă: Iertarea
18:00 – 20:00 –> conferinţă: Metode Practice de Conectare la Linişte
20:00 –> meditaţie

 

Duminică:

8:30 –> meditaţie
9:00 –> micul-dejun
10:00 – 11:00 –> discuţii libere
11:00 – 11:30 –> meditaţie
12:00 –> plecare

 
NOTĂ: Programul este flexibil. Nu este necesar ca participanţii să participe la toate conferinţele susţinute, deşi ar fi indicat. Fiecare cum simte şi ce simte să facă în fiecare moment al zilei. Intervalul de timp care nu a fost cuprins în program, poate fi folosit de către participanţi în funcţie de preferinţele individuale sau comune. În ceea ce priveşte masa, se poate opta pentru restaurantul din incinta hotelului.

 

Îndrumător:

CĂTĂLIN MANEA

Prin cărţile scrise şi prin conferinţele susţinute, Cătălin Manea îşi orientează atenţia către a presăra Liniştea în viaţa călătorului spiritual. Mesajul activităţii lui este foarte simplu: întoarcerea conştientă la Esenţa Fără Formă, care susţine existenţa oricărei forme. Pentru a beneficia de cărţile şi de articole scrise, dar şi de clipurile video şi de seminariile susţinute de Cătălin Manea, te poţi abona la newsletter, folosind acest link.

 

Costuri:

Preţurile de mai jos includ: cazarea, micul-dejun, plus toate activităţile menţionate în program. Nu sunt incluse în preţ: transportul, celelalte mese, accesul la centrul spa (opțional – aprox 30 lei/zi/persoană) şi alte activităţi de turism.

 • 1350 Lei/persoană – înscriere standard
 • 1250 Lei/persoană – pentru participanţii din taberele anterioare
 • NOTĂ: Este posibilă şi cazarea în cameră tip single (singur/ă în cameră), în acest caz preţurile taberei fiind: 1850 Lei – standard, 1750 Lei – participanţii anteriori.

   

  Locurile disponibile sunt limitate. Plata se va face numerar, la sosire. Momentan mai sunt locuri disponibile.

   

  Înscrieri:

   

  Pentru înscriere, primul pas este să completezi formularul de mai jos, în care să îţi specifici numele complet, email-ul principal, adresa, CNP-ul, numărul de telefon şi numărul de persoane înscrise. În maxim 24 de ore vei primi un email de confirmare. Datele tale rămân confidenţiale şi sunt necesare pentru emiterea facturii. IMPORTANT: pentru o bună organizare, este cu adevărat indicat ca orice înscriere să fie făcută doar ca urmare a unei hotărâri ferme de a participa.