Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.


 

Smerenia nu este asociabilă unei anumite culturi sau religii. De fapt, smerenia poate fi un factor care uneşte fiecare cultură şi religie. Smerenia nu a fost inventată de o minte umană, ci, mai degrabă, smerenia rămâne ca o emanaţie impersonală a absenţei sinelui egotic, ocupat cu promovarea propriei poveşti.

 

De asemenea, smerenia nu este un termen folosit doar pentru un limbaj spiritual sofisticat. Concret, smerenia are un potenţial autonom în ceea ce priveşte eliberarea spirituală. De fapt, pentru sinele egotic, bântuit de subiectivitatea propriului bagaj, smerenia este un catalizator deosebit de puternic.

 

Cu alte cuvinte, sinele egotic nu poate îmbrăţişa smerenia, din simplul motiv că mecanismul său de existenţă îl împinge pe acesta să caute înălţimile din ierarhia orgoliului colectiv. Şi, de multe ori, în angrenajul sinelui egotic, se poate detecta o încercare de a părea cât mai special, cât mai evoluat sau cât mai spiritual.

 

Eliberarea spirituală are loc prin transcenderea subiectivităţii. De aceea, smerenia este vitală. Smerenia activează deschiderea către necunoscut, prin recunoaşterea relativităţii în care pluteşte sinele temporar şi cunoaşterea acestuia în ceea ce priveşte adevărata natură a realităţii.

 

Printr-o lipsă de protecţie în ceea ce priveşte propriul conţinut – alcătuit din convingeri, idei, puncte de vedere, imagini, sisteme, tehnici, metode, etc – are loc îmbrăţişarea smereniei, ceea ce conduce negreşit la o slăbire a poziţiei de rezistenţă şi de opunere a sinelui egotic faţă de natura sa iluzorie.

 

Smerenia nu este doar un termen frumos. Smerenia este un factor atemporal, cu un potenţial concret în ceea ce priveşte claritatea şi eliberarea spirituală. În mod evident, subiectivitatea se pierde în smerenie, iar acest fapt contribuie la scufundarea în claritate, claritatea fiind o emanaţie a lipsei de ataşament faţă de propriul conţinut.

 

Aşadar, smerenia conduce la claritate; claritatea conduce la deschidere; deschiderea conduce la transcendere şi eliberare. Este Linişte Acum.

 
 

Informaţii organizatorice:

 

  • Perioada de desfăşurare a turneului: 11 – 21 ianuarie 2016

1. IAŞI:
DATA ŞI ORA: Luni, 11 ianuarie 2016, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Traian, sala Creangă, Piaţa Unirii, nr 1;
CONTRUBUŢIE SUGERATĂ: 40 Lei.

 

2. BRAŞOV:
DATA ŞI ORA: Marţi, 12 ianuarie 2016, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Braşov, Str. 13 Decembrie, nr. 38;
CONTRUBUŢIE SUGERATĂ: 40 Lei.

 

3. GALAŢI:
DATA ŞI ORA: anulat…;
LOCAŢIA: Centrul de Afaceri “Dunărea”, sala President, Str. Domnească, nr.13;
CONTRUBUŢIE SUGERATĂ: 40 Lei.

 

4. CLUJ-NAPOCA:
DATA ŞI ORA: Marţi, 19 ianuarie 2016, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga”, Calea Dorobanţilor, nr 104;
CONTRUBUŢIE SUGERATĂ: 40 Lei.

 

5. TIMIŞOARA:
DATA ŞI ORA: Joi, 21 ianuarie 2016, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Iosefin Residence, sala de conferinţe, Piaţa Alexandru Mocioni, nr. 8;
CONTRUBUŢIE SUGERATĂ: 40 Lei.

 

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi investiţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi investiţia financiară sugerată.

 
 

  • Înscrieri:

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos.
Nume complet*
Adresa de email*
Oraşul în care participi*
Numărul de persoane*
   

Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.