Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Puterea şi Importanţa RĂBDĂRII în Călătoria Spirituală: Conferinţă Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Galaţi
 

În dese rânduri, călătorul spiritual încearcă să obţină ceva, să atingă o stare, să ajungă la un alt nivel. Toate aceste detalii lucrează foarte subtil şi nu fac altceva decât să direcţioneze atenţia către ceea ce poate fi, dar care încă nu este. Ei bine, în aceste condiţii, călătorul spiritual nu face altceva decât să se saboteze, prin raportarea la o identitate creată prin timp.

 

Asteptând cu nerăbdare să dobândească un alt nivel, călătorul spiritual are privirea îndreptată către abstract – către ceea ce încă nu este. Aşteptând, te menţii în separare faţă de ceea ce aştepţi. Tocmai de aceea, ceea ce aştepţi nu se poate transpune în lumea manifestată deoarece chiar aşteptarea – starea de a nu exista încă – îi blochează manifestarea factorului aşteptat.

 

O scufundare conştientă în adâncimea lui Acum, reprezintă o continuă ameninţare pentru ego. De ce? Pentru că sinele egotic nu poate supravieţui fără raportarea la timp – prin reacţie – şi întotdeauna va face tot posibilul să extragă atenţia din Liniştea Acestei Clipe.

 

De aceea, nerăbdarea este o unealtă deosebit de utilă a egoului. Raportarea la “mai mult-ul” invocat construieşte insuficienţa egotică, care este unul din principalele motive ce nu permite întoarcerea conştientă la Claritatea Prezenţei Atemporale.

 

Nerăbdarea, agitaţia, plictiseala, nervozitatea, confuzia – sunt doar câteva valuri prin care iluzia tentează. Însă, tu eşti dincolo de acestea. Ceea Ce Eşti Cu Adevărat este veşnic neinfluenţabil. Aşadar, a sosit clipa întoarcerii la Ceea Ce Dintotdeauna Eşti, dincolo de ceea ce crezi că eşti.

 

Iar pe acest drum, răbdarea este un factor fundamental, care invită la transcenderea timpului şi a urgentării. De aceea, răbdarea reprezintă o virtute primordială, cu potenţial concret în eliberarea spirituală.

 
 

Informaţii organizatorice:

 

  • Perioada de desfăşurare a turneului: 13 – 21 septembrie 2016

1. TIMIŞOARA:
DATA ŞI ORA: Marţi, 13 septembrie 2016, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Complex Merlot, Splaiul Nistrului, nr 1;
CONTRUBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

2. CLUJ-NAPOCA:
DATA ŞI ORA: Miercuri, 14 septembrie 2016, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Sala de conferinţe din cadrul BBS Consulting, str. Moţilor nr. 102;
CONTRUBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

3. IAŞI:
DATA ŞI ORA: Luni, 19 septembrie 2016, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Traian, sala Creangă, Piaţa Unirii, nr 1;
CONTRUBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

4. BRAŞOV:
DATA ŞI ORA: Marţi, 20 septembrie 2016, în intervalul 19:30 – 21:00;
LOCAŢIA: Hotel Braşov, Str. 13 Decembrie, nr. 38;
CONTRUBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

5. GALAŢI:
DATA ŞI ORA: Miercuri, 21 septembrie 2016, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Centrul de Afaceri “Dunărea”, sala President, Str. Domnească, nr.13;
CONTRUBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi investiţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi investiţia financiară sugerată.

 
 

  • Înscrieri:

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.