Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Conferinţă ORADEA: Descoperirea Odihnei Spirituale
 

Într-o alergare continuă după produse şi rezultate, fiinţa ajunge, la un moment dat, într-o confuzie mentală, pe care nu ştie cum să o interpreteze. De cele mai multe ori, este vorba despre oboseală. Nu altceva. Oboseală mentală.

 

Chiar dacă nu pare, oboseala atârnă deosebit de greu în fiinţă. Nu neapărat oboseala fizică, ci cea psihică şi, mai ales, oboseala spirituală. Poate că fiinţa nu conştientizează acest fapt, însă raportarea constantă la deveniri şi căutarea mecanică a siguranţei, contribuie la o stare de agitaţie prelungită şi, implicit, la o lipsă evidentă de claritate.

 

Pacea nu poate exista în agitaţie. Pacea nu poate exista în promisiuni sau probabilităţi. Pacea este atemporală. La fel şi odihna. De fapt, odihna spirituală apare odată cu transcenderea timpului şi a produselor ce pot fi obţinute prin timp.

 

Odihna spirituală este esenţială. Mai importantă decât pare. Dincolo de promisiunile oferite de diferite tehnici, metode şi sisteme, există o independenţă completă a fiinţei faţă de tot ceea ce poate fi dobândit. În această independenţă, fiinţa priveşte viaţa fără a încerca să o cucerească, ci doar să se bucure de viaţă.

 

Aceasta este privirea liberă. Observarea impersonală. Atenţia nemijlocită. În această privire, nu mai există graniţele separării, trasate de către sinele egotic. Există simplitatea primordială de “A fi”. Nu într-un fel sau altul, ci doar “A fi”.

 

Şi odihna apare. Iar în odihnă, este claritate. Iar în claritate, este pace.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: joi, 18 ianuarie 2018
Ora de desfăşurare: 18:00 – 20:00
Locaţia: Hotel Maxim, str. Victor Babeş, nr. 5
Îndrumător: Cătălin Manea
Contribuţie sugerată: 35 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi contribuţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi contribuţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.