Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Profunzimea și Importanța Acceptării - Conferinţă Spiritualitate Bacău, Craiova, Oradea, Deva, Arad
 

Dincolo de orice practică sau tehnică, dincolo de orice înclinație spirituală, rezidă un adevărat elixir interior. Acceptarea. Fără acceptare, oboseala interioară se instalează confortabil. Până la urmă, acceptarea nu este o dogmă sau un sistem, ci, mai degrabă, acceptarea reprezintă deschiderea. Permiterea.

 

În lipsa de acceptare, răzvrătirea este la cârma ființării. Și este deosebit de dureros. Încercarea constantă de a te opune experiențelor reprezintă o poziție de conflict, în care confuzia nu lipsește. Răzvrătirea conduce la îngreunare, la aglomerare. Acceptarea conduce la fluiditate, la claritate.

 

Bineînțeles, de multe ori, experiențele par a fi foarte dificile. Însă, aceasta este doar interpretarea lor. Dacă, pentru o clipă, ne permitem o privire lipsită de propriul conținut și de propriile acumulări, atunci vom realiza că, de fapt, cel care interpretează experiențele este și el tot o interpretare. Un rezultat al identificării subiective.

 

Chiar dacă de mule ori nu pare, toate-s la locul lor. Nu lipsește nimic. Totul curge într-un ritm universal, în care perfecțiunea funcționează cu desăvârșire. Răzvrătirea, victimizarea, rezistența – sunt doar câteva elemente pe care sinele egotic le folosește ca mecanisme de protecție.

 

Însă, când apare deschiderea, se slăbește separarea. În deschidere, are loc o transcendere spontană a separării, deoarece nu mai există apartenența de un anumit fragment. Nu se mai ține de o anumită poziție. Și, de fapt, acceptarea ne conduce dincolo de propriile standarde și convingeri. Dincolo de eu. Iar dincolo de eu, rămâne Sinele. Unic. Infinit. Liniștea Intrinsecă.

 
 

Informaţii organizatorice:

 

  • Perioada de desfăşurare a turneului: 2 – 18 aprilie 2018

1. BACĂU:
DATA ŞI ORA: Luni, 2 aprilie 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: President Hotel, Bulevardul Ioniţă Sandu Sturdza, nr. 11;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

2. CRAIOVA:
DATA ŞI ORA: Miercuri, 4 aprilie 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Andre’s, Bulevardul 1 Mai, nr. 23;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

3. ORADEA:
DATA ŞI ORA: Joi, 12 aprilie 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Maxim, str. Victor Babeş, nr. 5;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

4. DEVA:
DATA ŞI ORA: Marți, 17 aprilie 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Cepromin Deva, -1, Bulevardul 22 Decembrie, nr. 37A;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

5. ARAD:
DATA ŞI ORA: Miercuri, 18 aprilie 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Best Western Central, Str. Horia, nr. 8;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi investiţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi investiţia financiară sugerată.

 
 

  • Înscrieri:

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


[ninja_forms id=69]

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.