Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Conferinţă Spiritualitate CONSTANŢA: Împlinirea Autentică
 

Deşi nu pare, împlinirea nu este un rezultat al experienţelor anterioare. Împlinirea nu este ceva ce poate fi recreat. Împlinirea deja există. Însă, ea a fost astupată de numeroasele acumulări egotice.

 

Împlinirea şi pacea interioară pot înflori în momentul în care se dizolvă complicaţiile mentale şi interpretările egotice, care nu îi permit fiinţei să se cufunde în claritate. Împlinirea nu se poate găsi în complicaţii. Pacea interioară este o emanaţie a simplităţii. A stării primordiale.

 

În călătoria de eliberare spirituală, este necesar să se observe fluxul vital prin care are loc totul. Opunerea şi rezistenţa conduc la presiune şi tensiune. Acceptarea şi deschiderea conduc la calm şi claritate. Pentru o clipă, a nu mai lupta cu fluxul vital. Este ceea ce este. Înseamnă că este necesar să fie.

 

Împăcarea izvorăşte din înţelegerea nemijlocită, iar înţelegerea este o expresie a deschiderii. O deschidere completă, în care vulnerabilitatea şi inocenţa se împletesc. Fără protecţie, fără orgoliu, fără pretenţii. Cufundarea în acel spaţiu atemporar, care nu poate fi controlat sau gestionat.

 

O trezire la Liniştea Fără Formă, în care se evaporă simţul separării. Întoarcerea la Unicul şi Acelaşi Sine. Şi pacea rămâne. Fără cel împăcat. Pacea în Sine.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: marţi, 12 septembrie 2017
Ora de desfăşurare: 18:00 – 20:00
Locaţia: Hotel Ibis, Constanţa (Str. Mircea cel Bătrân nr 39B – 41)
Îndrumător: Cătălin Manea
Contribuţie sugerată: 35 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi contribuţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi contribuţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.