Conferinţă GALAȚI: Asumarea și Împăcarea Interioară

Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Conferinţă GALAȚI: Asumarea și Împăcarea Interioară
 

Deși uneori nu pare, mișcarea universală nu este guvernată de haos. Întâmplarea nu își are locul în acest dans existențial. De aceea, presupunerea că o anumită experiență este eroare, nu își găsește justificare în clipa în care claritatea este prezentă în ființă.

 

Dacă ar exista opțiunea de a da timpul înapoi, probabil că am dori să schimbăm multe. Probabil. Dar… de ce am face asta? Toate cele trăite și tot ceea ce am experimentat – totul – ne-a adus aici, acum, citind aceste cuvinte, având aceste conștientizări. De aceea, raportarea la un soi de întâmplare reflectă pierderea legăturii cu luciditatea.

 

Fiecare ființă umană are un parcurs diferit, prin care beneficiază de o invitație personalizată la trezire. La trezirea spirituală. Experiențele întâlnite sunt cu adevărat necesare călătoriei spirituale în acest plan existențial. Și, chiar dacă uneori doare – foarte tare – cu siguranță nu este vorba despre haos.

 

Totul există într-un echilibru perfect. Un sistem universal de susținere reciprocă. În clipa în care se observă acest aspect, vitimizarea și învinuirea se dizolvă de la sine, iar reacția egotică își pierde sustenabilitatea. Atsfel, în lipsa acidității subiective, rămâne un spațiu interior nelocuit de “eu”. Pacea.

 

Poate că este momentul unui nou început. În diferite culturi, acest nou început este cunoscut ca “Renaștere“. Iar această renaștere semnifică deschiderea ochilor. Cu adevărat. O îmbrățișare a unei priviri lipsite de pseudo-necesitatea de a găsi vinovați sau de a întreține o luptă interioară. Această privire este o expresie a unei recunoașteri profunde, în care are loc desprinderea conștientă de ireal.

 

Când îi permiți iluziei să fie iluzie, te cufunzi în ceea ce nu poate fi atins de iluzie. În Unul. Același. Întoarcerea la Liniște.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: luni, 2 martie 2020
Ora de desfăşurare: 18:00 – 20:00
Locaţia: Centrul de Afaceri “Dunărea”, sala President, str. Domnească, nr.13
Îndrumător: Cătălin Manea
Contribuţie sugerată: 35 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi contribuţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi contribuţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.