Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Descoperirea Echilibrului Autentic - Conferință Spiritualitate Arad, Deva, Bacău, Craiova, Oradea
 

Echilibrul nu poate fi un produs al unei decizii sau al unei concluzii. Deși nu pare, echilibrul nu este personal. Când se vorbește despre echilibru, este necesar să fie punctat faptul că autenticitatea echilibrului nu provine din conținutul eului.

 

A duce o viață echilibrată nu înseamnă alinierea la un standard moral sau social. Pentru eul individual, echilibrul va conține întotdeauna o serie de preferințe, ceea ce ne arată foarte evident că, de cele mai multe ori, eul nu caută echilibrul, ci confortul.

 

Echilibrul autentic nu trebuie creat, pentru că nicio încercare de a genera echilibru nu poate fi lipsită de subiectivitate și de standarde. De aceea, când eul încearcă să genereze echilibru, de fapt, este foarte probabil ca acesta să încerce să genereze mecanisme de protecție.

 

Așadar, este foarte evindent, orice tentativă de a ajunge la echilibru, din subiectivitatea eului, este adânc înrădăcinată în control. Iar controlul provine din frică. Până la urmă, pentru a fi autentic, echilibrul nu trebuie să fie influențat de propriile râvne și deveniri.

 

Este un subiect deosebit de sensibil, care oferă psoibilitatea descoperirii unor nebănuite mecanisme de protecție, pe care egoul le folosește pentru supraviețuire. O invitație ce implică deschiderea. Căci odată cu deschiderea, apare permiterea și, implict, cufundarea în unicul și același ritm universal, din care răsare autenticitatea, cu expresiile ei spontane. Expresii ce nu pot fi programate sau anticipate. Și pacea rămâne. Lipsită de efort.

 
 

Informaţii organizatorice:

 

  • Perioada de desfăşurare a turneului: 1 – 30 august 2018

1. ARAD:
DATA ŞI ORA: Miercuri, 1 august 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Best Western Central, Str. Horia, nr. 8;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

2. DEVA:
DATA ŞI ORA: Joi, 2 august 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Biblioteca Județeană Ovid Densușianu, str. 1 Decembrie 1918, nr. 26;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

3. BACĂU:
DATA ŞI ORA: Marți, 7 august 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Dumbrava, str. Dumbrava Roşie. nr. 2;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

4. CRAIOVA:
DATA ŞI ORA: Miercuri, 8 august 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Andre’s, Bulevardul 1 Mai, nr. 23;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

5. ORADEA:
DATA ŞI ORA: Joi, 30 august 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Maxim, str. Victor Babeş, nr. 5;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi investiţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi investiţia financiară sugerată.

 
 

  • Înscrieri:

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.