Conferinţă PITEȘTI: Regăsirea Calmului Pierdut

Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Conferinţă PITEȘTI: Regăsirea Calmului Pierdut
 

Calmul nu este un produs care poate fi dobândit. Mai degrabă, calmul este spaţiul natural care a fost astupat de complicaţiile cu care egoul îşi construieşte mecanismele de protecţie şi de reacţie.

 

La calm nu se ajunge prin adăugare, ci prin disoluţie. Calmul nu poate fi recreat. Calmul este prezent întotdeauna în fiinţă, însă se pare că, de multe ori, fiinţa a pierdut legătura conştientă cu adevărata natură a realităţii, care este inseparabilă de calmul primordial.

 

Calmul este natural. Răzvrătirea este preluată. Calmul este firesc. Răzvrătirea este forţată. În calm, există echilibru. În răzvrătire, există reacţie. Întoarcerea la calm este chiar întoarcerea la simplitate. Calmul nu poate fi găsit în detalii şi complicaţii. Calmul rezidă în fiinţa liberă de greutatea propriului eu.

 

Când furtuna mentală se termină, claritatea prezenţei rămâne. Însă, până la transcenderea furtunii, este necesară înţelegerea condiţiilor în care se formează furtuna. Aşadar, pentru regăsirea calmului, este necesară observarea concretă a mecanismului folosit de ego pentru construirea răzvrătirii şi a reacţiei. Este un mecanism complex, care, odată înţeles, îşi începe procesul de disoluţie.

 

Şi, astfel, în absenţa detaliilor egotice, rămâne Simplitatea Primordială. Calmul Neforţat.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: miercuri, 26 februarie 2020
Ora de desfăşurare: 18:00 – 20:00
Locaţia: Hotel Argeș, Piața Muntenia, nr. 3
Îndrumător: Cătălin Manea
Contribuţie sugerată: 35 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi contribuţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi contribuţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.