Conferinţă BUCUREȘTI: Armonia Firească din Absența Controlului

Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Conferinţă BUCUREȘTI: Armonia Firească din Absența Controlului
 

Armonia nu este un premiu spiritual. Armonia este firească. În clipa în care nu există împotrivire, în momentul în care se abandonează lupta cu viața și cu șirul experiențelor, armonia se dezvăluie într-un mod natural.

 

Asemenea apei, armonia curge negreșit în ființa liberă de obstacolele sinelui fals. Iar odată cu armonia, răsare și pacea interioară. Pacea neforțată. O stare de acceptare și deschidere, în care confuzia se dizolvă.

 

Pentru descoperirea armoniei, lupta nu este necesară. Armonia este ceva atât de natural, încât mintea subiectivă nu poate percepe și concepe această emanație a prezenței conștiente. Tocmai de aceea, armonia nu este a eu-lui.

 

În “eu” nu poate exista armonie, pentru că structura egotică se bazează pe control, iar armonia nu poate fi găsită prin control. De fapt, în călătoria spirituală, nu controlul este cheia. Ci, mai degrabă, absența lui. Iar în absența controlului, ființa este complet cufundată în armonia universală.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: joi, 27 februarie 2020
Ora de desfăşurare: 18:00 – 20:00
Locaţia: Europa Royale Hotel, str. Franceză, nr 60 (Piaţa Unirii, lângă Hanul lui Manuc)
Îndrumător: Cătălin Manea
Contribuţie sugerată: 35 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi contribuţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi contribuţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.