Seminarii și conferințe dedicate călătoriei spirituale de întoarcere la Esența Ființei. La tine acasă. Pe internet.

CM TV a fost conceput pentru a oferi posibilitatea celor care nu pot participa fizic la evenimentele organizate de Cătălin Manea să vizioneze oricând înregistrările video ale acestora.

Programul conține peste 500 de evenimente filmate, organizate în funcție de subiectele abordate și de data la care au fost listate online. Titlul fiecărei înregistrări reflectă subiectul abordat în respectivul eveniment. Prin urmare, programul permite foarte ușor căutarea și găsirea oricărui subiect de interes al utilizatorului.

Conferințele lui Cătălin Manea sunt filmate. Așadar, fiecare eveniment susținut de CM reprezintă o nouă înregistrare disponibilă în CM TV. Intervalul de apariție a noilor înregistrări este unul dinamic, în funcție de calendarul evenimentelor organizate în perioada respectivă.

Arhiva înregistrărilor este disponibilă la orice oră, fiecare material putând fi vizionat și, de la caz, descărcat oriunde, oricând. Înregistrările evenimentelor au o durată cuprinsă între 90 și 150 de minute.

NOTĂ: Este indicat ca înregistrările oferite în CM TV să fie urmărite fără grabă, cu deschidere interioară și dedicare totală. De asemenea, acestea pot fi vizionate în repetate rânduri, tocmai pentru a merge dincolo de informațiile prezentate, pentru a îmbrățișa realitatea din spatele cuvintelor.

 

DESPRE

Prin cărțile scrise și prin conferințele susținute, Cătălin Manea expune o cercetare liberă și nemijlocită a călătoriei conștiente de întoarcere la Esența Ființei. Eliberarea prin Ceea Ce Este Permanent și Nesupus Schimbării. Subiectele abordate pe parcursul acestor întâlniri sunt aspecte ce se regăsesc în viața de zi cu zi a omului și NU fac obiectul promovării unui anume curent spiritual, cultural sau filosofic.

 

INVESTIȚIA LUNARĂ

Există 2 tipuri de abonament, din care se poate alege:

  • Abonamentul VIZIONARE: 7.5$/lună (aproximativ 35 lei lunar). Acest abonament include vizionarea nelimitată a oricărui material prezent în CM TV.
  • Abonamentul VIZIONARE + DESCĂRCARE: 10$/lună (aproximativ 47 lei lunar). Pe lângă vizionare, acest abonament oferă și posibilitatea de a descărca materialele atât în format video, cât și audio.


 

IMPORTANT!

Înainte de a te abona, e necesar să citești termenii și condițiile programului CM TV:

  • Te poți abona folosind unul din butoanele de mai jos, în funcție de tipul de abonament ales. După apăsarea butonului, e necesar să finalizezi înscrierea.
  • Pentru crearea unui cont de membru, abonatul va trebui să completeze un scurt formular, în care să își treacă datele personale - nume, email. Acesta își va alege un username și o parolă. Totul este foarte simplu și durează doar câteva minute.
  • Tranzacția lunară se face prin PayPal - cel mai sigur și cel mai folosit serviciu de tranzacționare online.
  • Fiind o subscriere pe internet, tranzacția lunară se va face automat. Asta înseamnă că programul va reține automat, lunar, câte 7.5$ sau câte 10$ din contul abonatului, în funcție de abonamentul ales.
  • Tranzacția se va face automat, odată la 30 de zile, fără a fi necesar ca abonatul să mai facă vreo acțiune pentru a efectua plata către CM TV.
  • Din contul bancar al abonatului, se va transfera automat taxa lunară, fără o înștiințare prealabilă. Exemplu: dacă înscrierea este efectuată pe data de 22, din contul abonatului se va transfera automat investiția lunară - fără ca acesta să mai fie notificat sau întrebat - chiar în jurul datei de 22 a fiecărei luni (frecvența tranzacției este o dată la 30 de zile). Astfel, abonatul nu trebuie să facă nicio acțiune pentru a-și achita abonamentul. Totul este automatizat.
  • Când/dacă abonatul dorește să renunțe la abonament, acesta poate oricând face asta apăsând butonul "Dezabonare", prezent în contul lui de membru. Sau se poate trimite un email la cmtv@catalin-manea.com cu subiectul "Dezabonare". Astfel, statutul de membru se va anula și, odată cu asta, se va stopa și tranzacția lunară automată.
  • Abonarea la CM TV reflectă citirea și acceptarea termenilor și a condițiilor de mai sus.

 

> UN CADOU BINEVENIT <

pentru toți abonații CM TV

Cadou CM TV

Te poți abona chiar acum folosind unul din butoanele de mai jos, în funcție de abonamentul ales.