Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.

Conferință BAIA MARE: Pacea din Acceptare
 

Dincolo de orice practică sau tehnică, dincolo de orice înclinație spirituală, rezidă un adevărat elixir interior. Acceptarea. Fără acceptare, oboseala interioară se instalează confortabil. Până la urmă, acceptarea nu este o dogmă sau un sistem, ci, mai degrabă, acceptarea reprezintă deschiderea. Permiterea.

 

În lipsa de acceptare, răzvrătirea este la cârma ființării. Și este deosebit de dureros. Încercarea constantă de a te opune experiențelor reprezintă o poziție de conflict, în care confuzia nu lipsește. Răzvrătirea conduce la îngreunare, la aglomerare. Acceptarea conduce la fluiditate, la claritate.

 

Bineînțeles, de multe ori, experiențele par a fi foarte dificile. Însă, aceasta este doar interpretarea lor. Dacă, pentru o clipă, ne permitem o privire lipsită de propriul conținut și de propriile acumulări, atunci vom realiza că, de fapt, cel care interpretează experiențele este și el tot o interpretare. Un rezultat al identificării subiective.

 

Chiar dacă de mule ori nu pare, toate-s la locul lor. Nu lipsește nimic. Totul curge într-un ritm universal, în care perfecțiunea funcționează cu desăvârșire. Răzvrătirea, victimizarea, rezistența – sunt doar câteva elemente pe care sinele egotic le folosește ca mecanisme de protecție.

 

Însă, când apare deschiderea, se slăbește separarea. În deschidere, are loc o transcendere spontană a separării, deoarece nu mai există apartenența de un anumit fragment. Nu se mai ține de o anumită poziție. Și, de fapt, acceptarea ne conduce dincolo de propriile standarde și convingeri. Dincolo de eu. Iar dincolo de eu, rămâne Sinele. Unic. Infinit. Liniștea Intrinsecă.

 
 

Informaţii organizatorice:

Data: marți, 29 octombrie 2019
Ora de desfăşurare: 18:00 – 20:00
Locaţia: Hotel Mara, Bulevardul Unirii, nr. 11
Îndrumător: Cătălin Manea
Contribuţie sugerată: 35 Lei

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi contribuţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi contribuţia financiară sugerată.

 
 

Cum îţi rezervi locul?

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.