Pentru înscriere şi participare, este necesară completarea formularului din josul paginii.


 

Atras de posibilitățile care îi stimulează devenirea, omul are tendința de a pleca cu gândul care îl cheamă pe meleagurile timpului. Pare că în altă parte este ceva mult mai interesant decât aici. Pare că altcândva este ceva mult mai rafinat decât acum.

 

Însă, cu adevărat, marea majoritate a călătoriilor mentale prin timp sunt doar mecanisme de protecție ale egoului față de experiența curentă. Invocarea lui ceea ce poate fi, îi permite egoului să se poziționeze mai eficient, pentru a nu fi amenințat de ceea ce este.

 

Acest “altceva” reprezintă un alibi destul de evident, însă, este un preț mult prea mare. În clipa în care privirea este orientată, într-un mod constant și obsesiv, către trecut, viitor – atunci atenția lipsește cu desăvârșire. Concentrarea îi ia locul atenției și, astfel, apare lipsa de luciditate.

 

Călătoriile subiective prin trecut culeg regrete și conflicte anterioare, în timp ce vizitarea forțată a viitorului aduce panică și anxietate. Nu este greșit să se proiecteze gândire ce face referire la trecut și la viitor – oricum gândirea se bazează pe trecut și viitor – însă, când se folosesc aceste călătorii doar pentru a evada din ceea ce este, atunci se poate recunoaște gândirea ca un mijloc de eschivă.

 

Claritatea nu poate exista în trecut. Nici în viitor. Nici măcar în prezent. Claritatea există Acum. Iar în Acum există totul. De aceea, aceasta este o invitație rostită la Ceea Ce Nu Poate Fi Rostit. O întoarcere conștientă la Acum. Fără timp. Pentru o clipă, fără trecut, fără viitor, fără prezent. A fi. Aici. Acum.

 
 

Informaţii organizatorice:

 

  • Perioada de desfăşurare a turneului: 11 – 27 septembrie 2018

1. TIMIŞOARA:
DATA ŞI ORA: Marți, 11 septembrie 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Locanda Del Corso, Str Mărășești, nr. 10;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

2. CLUJ-NAPOCA:
DATA ŞI ORA: Miercuri, 12 septembrie 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Sala de conferinţe din cadrul BBS Consulting, str. Moţilor nr. 102;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

3. GALAŢI:
DATA ŞI ORA: Marți, 18 septembrie 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Centrul de Afaceri “Dunărea”, sala President, Str. Domnească, nr. 13;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

4. BRAŞOV:
DATA ŞI ORA: Marți, 25 septembrie 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Braşov, Str. 13 Decembrie, nr. 38;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

5. IAŞI:
DATA ŞI ORA: Joi, 27 septembrie 2018, în intervalul 18:00 – 20:00;
LOCAŢIA: Hotel Traian, sala Creangă, Piaţa Unirii, nr 1;
CONTRIBUŢIE SUGERATĂ: 35 Lei.

 

Cazuri excepţionale: Dacă simţi cu toată fiinţa să participi la acest eveniment, dar nu îţi permiţi investiţia sugerată, o poţi face fără a contribui financiar. Pentru asta, este necesar să trimiţi un email la evenimente@catalin-manea.com, să îţi specifici numele, titlul evenimentului şi faptul că vrei să participi, dar că nu îţi permiţi investiţia financiară sugerată.

 
 

  • Înscrieri:

Pentru a te înscrie, este necesar să completezi formularul de mai jos, după care să apeşi butonul “Mă înscriu” (o singură apăsare este suficientă – procesarea poate dura 3 – 4 secunde)


Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

P.S. În cadrul acestei conferinţe, vor fi disponibile şi cărţile
Totul din Întreg“, “Întoarcerea la Linişte” şi “Eliberarea“.